Search
Close this search box.

Abonma Guštanj vabi! Nastopili bodo Poskočni muzikanti in Trio Klemna Rošerja

Abonma Guštanj vabi na drugi od treh koncert, ki bo v nedeljo, 10. 2. 2019, ob 18.00 v Kulturnem centru Ravne na Koroškem. Tokrat boste lahko prisluhnili in si zaključek podaljšanega vikenda popestrili s Poskočnimi muzikanti in člani zasedbe Trio Klemna Rošerja.


Poskočni muzikanti so uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni. Delujejo od leta 2010. Vsi člani, Martin Juhart (harmonika vokal), Jože Kotnik (kitara, vokal), Nejc Tratnjek (trobenta, vokal), Dejan Krajnc (klarinet, vokal) in Lovro Sadek (bas kitara, vokal), so glasbeno izobraženi oz. študentje glasbenih akademij doma in v tujini, zato skrbijo, da je njihova glasba izvajana kvalitetno in dosledno, z veliko mero poskočne energije. So dobitniki 16 festivalnih nagrad, med drugim tudi prejemniki mednarodne nagrade “Oberkrainer Award” za najbolj obetavno skupino leta 2013. Najdete jih lahko tudi kot “hišni band” najbolj gledane narodno-zabavne oddaje Slovenski pozdrav!

Klemen Rošer je mednarodno uveljavljeni glasbenik, instrumentalist z diatonično harmoniko. V dosedanji 15-letni karieri je izdal šest glasbenih albumov z večinoma lastnimi avtorskimi skladbami, ki jih poslušajo ljubitelji diatonične harmonike tako v Sloveniji kot v tujini. Njegovi največji dosežki so osvojen naziv absolutnega evropskega prvaka, gostovanje v žiriji svetovnega prvenstva v igranju na diatonično harmoniko in z avtorskimi skladbami postavljen mednarodno prepoznaven avtorski opus na diatonični harmoniki. Zelo uspešna je tudi njegova zasebna glasbena šola, ki šteje več sto učencev in je ena od največjih v Sloveniji. V sklopu narodno-zabavnega abonmaja se bo na Ravnah na Koroškem predstavil v trio zasedbi, skupaj z vrhunskima mojstroma iz sveta narodno-zabavne glasbe. Na odru se mu bosta pridružila Boris Golavšek – kitara in Alen Ojcinger – bas kitara, bariton.

Vstopnice za koncert najdete TUKAJ. Lahko pa obiščete našo Facebook stran in se potegujete za brezplačni vstopnici, ki ju bomo podelili nekomu izmed vas.

Vir: Poskočni muzikanti, KC Ravne

Dogodki