Search
Close this search box.

3000 vodij trgovin iz JYSK-a bo pomagalo pri zaposlitvi 2000 bodočih kolegov

JYSK je začel z največjo svetovno kampanjo zaposlovanja za nove vodje trgovin.

Februarja 2021 je JYSK dosegel cilj 3000 trgovin po vsem svetu. Da bi to proslavil in se še naprej usmerjal k novemu cilju 5000 trgovin, je začel z največjo zaposlitveno kampanjo doslej.

Tudi v Sloveniji išče JYSK nove sodelavce, kjer trenutno deluje 23 trgovin, v kratkem pa načrtujejo odprtje še 3 novih.

Kampanja bo potekala tako znotraj podjetja kot v medijih, kot so LinkedIn, Facebook, Instagram in YouTube, z oglasi, vprašalnikom in video posnetki. Vse je povezano s sloganom “Postani eden od naših 3000 vodij trgovin“.

Vodje trgovin so ponosni, da so del kampanje. Na vprašanje, kaj bi rekli novim bodočim kolegom, je Janez Frelih, vodja trgovine iz Ljubljane, dejal: “Prinesi predanost, čakajo te možnosti! In v JYSK-u je res tako. Trud je prepoznan in nagrajen in moja pot v JYSK-u je taka.”

Velika raziskava med vodji trgovin

Katere primere je najbolje iskati, če razmišljate o menjavi službe ali o novem delovnem mestu? Seveda tiste, ki že delajo na podobnih delovnih mestih, v podjetju, kjer želite delati, in ki so pri svojem delu uspešni.

Odgovore na ta vprašanja je dala mednarodna raziskava, ki je bila konec leta 2020 izvedena med 3000 vodji JYSK trgovin in je bila podlaga za oblikovanje koncepta kampanje. V Sloveniji je v raziskavi sodelovalo 15 vodij trgovin, ki že vodijo svojo ekipo. Ta edinstvena raziskava je pomagala JYSK-u izvedeti več o tem, katere lastnosti in hobiji se ujemajo s značilnostmi tipične vodje trgovine v JYSK-u. Tako želijo pritegnil najboljše kandidate, ki se bodo pridružili veliki JYSK družini pri uresničevanju novega načrta širitve, ki vključuje odprtje 5000 trgovin.

“Rezultati raziskave so nas naučili nekaj novega o vodjih trgovin, njihovih hobijih in interesih ter postavili trdne temelje za kampanjo, ki bo, verjamem, pritegnila veliko kakovostnih kandidatov in novih sodelavcev,” je povedala Jadranka Čulo Petrovčić, vodja kadrovske službe v JYSK Slovenija, Hrvaška, BiH in Srbija.

Besedilo: YSK

Dogodki

JYSK je začel z največjo svetovno kampanjo zaposlovanja za nove vodje trgovin.