Search
Close this search box.

28-letnemu Velenjčanu, osumljenemu velikih tatvin, odrejen pripor

Policisti so v ponedeljek, 19. februarja 2024, priprli 28-letnika, osumljenega velikih tatvin.
Fotografija je simbolična

Kot so sporočili iz Policijske uprave Celje, so Velenjski policisti v ponedeljek, 19. februarja 2024, pridržali 28-letnega Velenjčana, osumljenega več kaznivih dejanj velikih tatvin.

28-letnik je med drugim osumljen, da je januarja letos, z neznanim sostorilcem, vlomil v optiko na območju Velenja, kjer sta ukradla več očal.

Prav tako je 28-letnik osumljen, da je v februarju trikrat vlomil v prostore bencinskega servisa in dvakrat v gostinski lokal.

Osumljeni je pretežno kradel denar, cigarete in pijačo, na bencinskem servisu pa tudi sendviče ter pakete dostavnih služb.  

Pri osumljenemu so velenjski policisti opravili hišno preiskavo in mu zasegli več ukradenih predmetov. V nadaljevanju so ga s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.

Za kaznivo dejanje velike tatvine Kazenski zakonik predvideva zaporno kazen do petih let.

Vir: PU Celje

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Toby
Toby
2 mesecev nazaj

Ta pa je opravil velike tatvine, cigareti, pijača, celo sendviče, 30 let zapora zakaj pa ne zna krast , naj gre k taubiju da mu pokaže kako se stvari streže. Tudi pri g. Ljubljanskem serfu bi se lahko kaj koristnega naučil.kreten pa sendviče

Dogodki

Policisti so v ponedeljek, 19. februarja 2024, priprli 28-letnika, osumljenega velikih tatvin.