Search
Close this search box.

14. Malčkov tek bo tudi letos na Ravnah združil otroke in mlade družine

Največje otroško športno-rekreativno tekaško dogajanje na Koroškem vedno znova navduši in zagotovo bo tako tudi letos. Pohitite s prijavo, da ne zamudite - ta je možna do 18. maja 2023. Prijavnina je brezplačna.

Malčkov tek bo letos potekal v soboto, 20. maja 2023, s pričetkom ob 11. uri v parku DTK na Ravnah na Koroškem.

Namen Malčkovega teka je spodbujanje gibanja in aktivnega preživljanja prostega časa naših najmlajših in njihovih staršev. Prireditev je namenjena predvsem otrokom, starim od 3. do 10. leta starosti. Naše najmlajše čakajo zabavne in ustvarjalne aktivnosti, nekoliko starejši otroci pa so lahko spoznali sledi, ki vodijo do Modrega volka. Dogodek pa ima tudi pomembno dobrodelno noto.

Udeležba na teku je brezplačna, obvezna pa je predhodna spletna prijava. Spletne prijave so možne do vključno četrtka, 18. maja 2023Prijava na dan teka bo mogoča le izjemoma.

Kategorije:

  • 3 in 4 leta – 1 krog
  • 5 in 6 let – 1 krog
  • 7 in 8 let – 2 kroga
  • 9 in 10 let – 2 kroga
  • 1 krog je dolžine cca 250 m.

Na dogodku bo zagotovljeno parkiranje. Potrdite svojo prisotnost tudi TUKAJ. Poglej si utrinke lanskega teka TUKAJ. Podrobnejše informacije najdete tudi TUKAJ.

Obvezno predhodno PRIJAVO lahko opravite TUKAJ. Prijavnina je brezplačna. 

NE SPREGLEJTE – POMEMBNA NOVICA: Vse družine, ki bodo prijavile otroka(e) na tek, bodo imele možnost koristiti poseben popust za otroški poletni camp MODRI VOLK 2023, ki bo potekal od 26. do 30. junija 2023INFO in PRIJAVE – klik!

Malčkov šport predstavlja otroške programe, katerih glavni cilji so usmerjeni v vsestranski razvoj otrok, igro, učenje, zabavo in animacijo.  Poslanstvo njihovih programov je usmerjeno v spodbujanje gibanja in aktivnega preživljanja prostega časa najmlajših, kot tudi vzgoja otrok v duhu vrednot, povezanih z aktivnim življenjskim slogom. 

Ne zamudite torej dogodka, ki bo združil otroke in starše na enem mestu in prinesel veselje, zabavo, nepozabno animacijo in še rekreacijo. Zdrav duh v zdravem telesu – rek, ki še kako drži, kajne? Se vidimo torej na tradicionalnem, že 14. Malčkovem teku, ki je nepogrešljiv v naši regiji ter razveseljuje že vrsto let. To ne bo le dogodek, ampak nepozabno doživetje, ki ga bo vaš otrok pomnil še dolgo. Čaka pa vas tudi kakšno presenečenje – mi ga že težko pričakujemo!

Dogodki

Največje otroško športno-rekreativno tekaško dogajanje na Koroškem vedno znova navduši in zagotovo bo tako tudi letos. Pohitite s prijavo, da ne zamudite - ta je možna do 18. maja 2023. Prijavnina je brezplačna.