V Slovenj Gradcu drugi krog, v Mislinji brez sprememb

Slovenj gradec konj trg

Po pričakovanjih bo v Slovenj Gradcu drugi krog. Tako se bosta čez dva tedna na volitvah pomerila aktualni župan Andrej Čas in Tilen Klugler, ki je na današnjih volitvah prejel največ glasov. Klugler je po neuradnih podatkih prejel 47,71 odstotka glasov, Čas pa 33,68 odstotka glasov. Pri tem pa se poraja vprašanje, koga bo podprl Andrej Breznik, ki so mu danes volivci namenili 15,45 odstotka glasov.

Tilen Klugler je ob objavi neuradnih rezultatov volilne komisije na Facebookovem profilu zapisal: »Spoštovane občanke, spoštovani občani. Iskrena hvala za vaše glasove na voliščih, ki so nam prinesli zanesljivo zmago in odlično popotnico za v 2. krog volitev. Zelo sem vesel, da si želite dobrih in novih stvari. Veselim pa se tudi jutrišnjega dne, ko se z ekipo vračam nazaj na teren, med vas. Trdno sem odločen, da slišim in vidim še vse tiste, ki mi tokrat niste zaupali svojega glasu. Mi delamo in se povezujemo naprej – za zmago Slovenj Gradca!«

V Mislinji brez sprememb. Na položaju ostaja Bojan Borovnik, ki ga je volilo približno polovica več volilnih upravičencev kot protikandidata Viktorja Robnika.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.