Search
Close this search box.

Življenje je vrednota: po tragični izgubi glavnega junaka, predstava živi dalje

Po veliki tragediji, ko nas je zapustil naslovni junak predstave, mali 11-letni Anže, so v Kulturnem centru Ravne po dogovoru z njegovo družino in srčnimi plesalci sklenili nadaljevati uprizarjanje predstave z dobrodelno noto.

Življenje prinaša in odnaša. Trosi trenutke, ki bežijo mimo nas in če jih ne ulovimo, spolzijo kot veter.

S plesnim multimedijskim projektom Življenje je vrednota pod častnim pokroviteljstvom gospe Vlaste Nussdorfer, varuhinje človekovih pravic Republike Slovenije, so ustvarili predstavo predvsem za tiste, ki se soočajo z boleznijo (RAK), ki se splazi v naša življenja tiho in spremeni vse – vzame pogum, smeh, čas … ko človek obnemi, obstane, otopi in išče odgovore, brska po svoji preteklosti, čuti strah in se boji prihodnosti.

Po 30. uprizoritvah, po vsakokraktnih stoječih ovacijah, po veliki izkazani podpori publike in junakom, katerim pomagajo, se tokrat odpravljajo v Postojno. V sodelovanju z Občina Ravne Na Koroškem in KC Ravne, ponosno predstavljajo multimedijski gledališki plesni projekt Življenje je vrednota, katerega namen je skupaj z vami gledalci pomagati mladim, ki so preživeli raka in so organizirani v Ustanovi Mali vitez.

Pridružite se jim in si rezervirajte vstopnico za navdihujoč dobrodelen plesni dogodek v koreografiji Katja Vidmar (Katja Dance Company) in plesalcev, ki vam bodo pričarali čaroben večer.

Skozi gib in glasbo nas plesna predstava nagovarja, da razmislimo o življenju, bolezni, ljubezni in trpljenju, a vedno najdemo pot v svetlobo, cenimo trenutke in se zavedamo življenja kot univerzalnega darila.

Več na www.katjadancecompany.com
Spletni medijski pokrovitelj je Paradaplesa.si
Prodaja vstopnic: Vstopnice po enotni ceni 10 EUR so na voljo na http://www.kcravne.si/Nakup-abonmajev

Za rezervacijo ali nakup večjih količin vstopnic s popustom pa pošljite sporočilo na katjadanceco@gmail.com.

Besedilo: KC Ravne

Dogodki