Živela ustvarjalnost! na jumbu plakatu

Člani društva raum AU vas vabijo na zadnjo razstavo v sklopu projekta Živela ustvarjalnost!, v sklopu katere se bosta predstavila Urša Halilovič in Aljaž Kitak.

Namen projekta Živela ustvarjalnost!, ki letos poteka že drugo sezono zapovrstjo, je približati fascinacijo in koristnost kreativnega v vsakdanjem življenju, kar so po oceni vodje projekta, Rada Carla Poggija, dosegli s predstavitvami različnih tehnik ustvarjanja s pomočjo razstav in vodenimi ogledi, dodano vrednost približevanja kreativnosti nasploh pa so dodale ustvarjalne delavnice, ki so jih vodili ustvarjalci in s katerimi so še dodatno osvetlili sam proces ustvarjanja.

Izvemo, da so bili ustvarjalci izbrani na osnovi odločitve komisije, pri čemer je pomembno vlogo igrala tehnika, s katero se ustvarjalec izraža, saj so iniciatorji projekta želeli zaobjeti široko paleto ustvarjalnosti.
V sklopu projekta so predstavili tekstopisje, glasbeno ustvarjanje, video/avdio produkcijo, ustvarjanje z živim, konkretno bonsajev, zvočne slike, ustvarjanje z besedami in likovno izraznost.

Kot zadnja v nizu se bosta predstavila Urša Halilovič in Aljaž Kitak, ki bosta svoje delo predstavljala na jumbo plakatu, z virtualno otvoritvijo 1. decembra, ob 15.00 uri. Prisrčno vabljeni!

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun