V Slovenj Gradcu bodo odprli razstavo Aroma nakit z Zuhro in Vesno

Nevladna organizacija v javnem interesu raum AU, ki že tretjo sezono zapovrstjo realizira projekt Živela ustvarjalnost!, vas v soboto, 4. septembra, ob 18. uri, vabi na otvoritev razstave Aroma nakit z Zuhro in Vesno.
241076200_428599328567248_7101141266500640423_n

Živela ustvarjalnost! je projekt, ki ga s podporo MOSG in JSKD realizirajo člani raum AU in katerega namen je približati fascinacijo in koristnost kreativnega v vsakdanjem življenju, pove predsednik Rado Carlo Poggi ter, da to počno v prepričanju, da je prav kreativnost ena izmed pomembnejših človeških dejavnosti, miselnih sposobnosti in dobra odskočnica za prosperozen družben razvoj.

Izvemo, da so tudi v letošnji sezoni povabili k sodelovanju ustvarjalce, ki se izražajo z vsaksebi različnimi tehnikami, „z namenom zaobjeti široko paleto kreativnosti ter obiskovalcem pričarati vsakič novo možnost kreativnih dražljajev“, pove Poggi, pri čemer izpostavi tudi ustvarjalne delavnice, ki dodatno osvetlijo in približajo še proces dela.

V sklopu tretje predstavitve v letošnjem nizu sta svojo znanje ter izkušnje predstavili inženirska oblikovalka Vesna Jurjec Žvikart, ki jefascinacijo našča v oblikovanju nakita in novinarka ter knjižničarka Zuhra Horvat, ki je navdušena poznavalka aromaterapije. Združeni v projektu pa sta skupaj z zainteresirano javnostjo ustvarjali aromaterapevtski in energijski nakit, ki je, kot povesta ustvarjalki, višja stopnička estetike, saj ima več kot le dekorativni pomen. Ta namreč izboljšuje človekovo biopolje, razpoloženje in počutje. Aroma nakit ima sposobnosti, ki jih lahko aktiviramo in uporabimo tudi za zdravljenje, kar je uporabljeno in spoštovano že tisočletja“, povesta ustvarjalki in zaključita s povabilom na otvoritev razstave, v soboto, 4. septembra, ob 18. uriv raum AU, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec.

FOTOGALERIJA: Aroma nakit  – več kot le dobra dekoracija

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.