Search
Close this search box.

V Mislinji vas bo do solz nasmejal Vid Valič

Vid Valič, en izmed stebrov slovenske stand-up scene, vas bo jutri, 22. aprila 2023, nasmejal do solz v dvorani Lopan v Mislinji.

Vid Valič si je vedno želel otroka, a ne kar nekega otroka, temveč prav tega, ki ga je dobil sedaj. Zato pa je tudi čakal tako dolgo, saj je moral čisto vse pripraviti na njen prihod. Predvsem svoje mentalno stanje, saj ga je čakal šok, ko je izvedel, da ne bo mogel več niti ponočevati, niti spati 8 ur v kosu.

Na srečo mu je pri privajanju na nov življenjski ritem pomagala korona z dopustom, ki si ga ni želel, saj je lahko v prostem času, ki ga ni potreboval, načrtoval svojo prihodnost, ki je ni pričakoval.

V svoji novi predstavi ”Strast, dojenček in rompompom” bo Vid tako ugotavljal, kaj imajo skupnega dojenčki in politiki, kako so lahko ženske tako močne, ko morajo biti in tako krhke, ko moški tega nočejo, kako izbrati ime za hčerko, če te preveč imen spominja na bivše avanturice in iskal odgovore na taka in drugačna vprašanja o zvezah, dojenčkih in življenju.

Vabljeni, da se Vidu pridružite jutri, 22. aprila 2023, ob 19. uri v dvorani Lopan v Mislinji, da se skupaj nasmejite in obudite lepe trenutke iz otroštva, starševstva, obdobja korone in seksa pred, med in po nosečnosti.

Vstopnice za predstavo lahko kupite TUKAJ.

Vir: vidvalic.si

Dogodki

Vid Valič, en izmed stebrov slovenske stand-up scene, vas bo jutri, 22. aprila 2023, nasmejal do solz v dvorani Lopan v Mislinji.