Search
Close this search box.

V KC Ravne bo znova navduševal Koroški gledališki abonma, predstava ”Kje je Shakespeare” že ta petek

Kot že prejšnjo sezono boste lahko spet uživali v predstavah Koroških kulturnih društev pod imenom Koroški gledališki abonma.

Že v sezoni 2022/2023 so v Kulturnem centru Ravne na Koroškem pripravili za obiskovalce čudovit nabor gledaliških predstav v izvedbi različnih Koroških kulturnih društev in letošnjo sezono so za vas spet pripravlili Koroški gledališki abonma.

Predstave se bodo v tej sezoni odvijale vsak tretji petek v mesecu v večnamenski dvorani v Kotljah, z začetkom 17. novembra 2023, abonma pa bo trajal vse do aprila naslednje leto.

S Koroškim gledališkim abonmajem želijo nagovoriti prav vse Korošice in Korošce ter jih prepričati z izvrstno ponudbo domačega ustvarjanja, humorja, dostopnostjo, avtentičnostjo in povezanostjo v kulturi, ki je, kot se je pokazalo tudi v težkih časih, neprecenljiva!

V tej sezoni ne bo možno kupiti vstopnic koroškega gledališkega abonmaja, ampak se bodo na posameznih predstavah zbirali prostovoljni prispevki, ki bodo vaša podpora vsem, ki se po svojih najboljših močeh trudijo za lokalni kulturni utrip.

Prva predstava nas čaka že ta petek, 17. novembra 2023 ob 19. uri v večnamenski dvorani v Kotljah, kjer se nam bo s predstavo ”Kje je Shakespeare?” predstavil Koroški deželni teater.

Predstava nas bo popeljala po poteh Shakespeara, od kod mu ideja za najbolj znamenito zgodbo o dveh zaljubljencih, Romeu in Juliji, ter od kod je na splošno črpal navdih. V zmešani komediji Serine Descu, ki bo razsvetlila marsikatero vprašanje, ki se nam poraja, se nam bo predstavil Koroški deželni teater in nas popeljal v večer, v katerem zagotovo ne bo manjkalo smeha.

Več o predstavi pa lahko preberete TUKAJ.

Vabljeni!

Vir: ZKŠTM, KC Ravne

Dogodki

Kot že prejšnjo sezono boste lahko spet uživali v predstavah Koroških kulturnih društev pod imenom Koroški gledališki abonma.