Search
Close this search box.

V Dravograd prihaja hiperseksualna duokomedija

Razvpit Roman Vodeb že 260. v vlogi Sigmana Frojdeba.

Le kdo ne pozna kontroverznega psihoanalitika in kritičnega misleca Romana Vodeba?! Potem, ko so ga pred leti popolnoma utišali, se je »kulturno« podal na gledališki oder … In zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od tistih največjih, do zakotnih – so začele pokati po šivih. Šokanten glas je segel v 13. vas. Vseh teh neobiskanih vasi, pa je ostalo še veliko.

Glede na to, da so želje javnosti na Koroškem velike, bo gledališki hit »Razočarana gospodinja pri seksologu« gostoval v Dvorani ŠPIC D v Dravogradu. Predstava bo potekala v soboto, 8. oktobra ob 20h. 

Šlo bo že za 260. ponovitev predstave!

»Brez dlake na jeziku« – depilacija je pač opravila svoje – ni samo seksolog Sigman Frojdeb (lik suvereno odigra kar sam Roman Vodeb)  pač pa tudi vročekrvna a zakona naveličana »razočarana gospodinja«, ki jo odlično igra profesionalna igralka Vesna Andjelković. Predstava v kateri boste izvedeli:

  • vse o seksu, pohoti in varanju,
  • swinganju, trojčkih in razbijanju seksualne monotonije,
  • zakaj ženske nosijo uhane in biserne ogrlice?
  • Zakaj moramo imeti zmenek »v sredo«?
  • o »fukfehtarjih in kešpi*kah«,
  • kdo sta najboljša ženska prijatelja »Afričan« in »Boban Marjanović«?

in še mnogo mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega. Posebno opozorilo: predstava je namenjena samo odraslemu občinstvu 18+. Če si neko predstavo v živo ogleda že več kot 40.000 gledalcev, potem si je takšni gledališki spektakel resnično splača ogledati – klub negodovanju feministk. Roman Vodeb predstavlja šok že sam po sebi. Če pa svoje teorije zapakira v izjemno všečno in hkrati pikantno, hiperseksualno duokomedijo, potem se splača tako predstavo resnično ogledati.

Po svoji prvi komediji »Lepotica in psihoanalitična zver« (2014) je Vodeb leta 2016 »spesnil« še hujši 75-minutni smejalni spektakel. Frojdeb »razočarano gospodinjo« v številnih verbalnih duelih nenehno rajca, »pleza po njej« z besedo – ona pa ga opija z whiskyjem … Razvratnico tudi hipnotizira, z njo pohotno zapleše, tako da bi se »zvezde, ki plešejo« iz njunega paritvenega plesa lahko tudi kaj naučile. Smejalna ekstaza ima močno dodano vrednost, saj so posamezni teoretski traktati še kako poučni, skoraj izobraževalni.

Nakup vstopnic po 15 eur je možen na:

  • Spletni strani: www.kingkongteater.si
  • Preko telefona: 040 33 66 72 (vsak dan od 9h do 20h)
  • Ali na prizorišču 1h pred predstavo – od 19h naprej v Dvorani ŠPIC D.

Dogodki

Razvpit Roman Vodeb že 260. v vlogi Sigmana Frojdeba.