Search
Close this search box.

Ste pripravljeni na polno dozo smeha? KC Ravne vabi na Fantovščino

Na Ravnah na Koroškem bo na ogled komedija Fantovščina, na kateri bodo "fantastične nasvete tako za samske kot tudi za tiste, ki so že v zvezi", delili Gašper Bergant, Sašo Stare in Žan Papič.

Na spletni strani KC Ravne si že lahko rezervirate glasbene, gledališke in otroške abonmaje za sezono 2022/2023. Prodaja abonmajev pa bo potekala tudi v KC Ravne, in sicer:

  • Četrtek (29. september) od 9.00-12.00 in od 16.00-18.00
  • Petek (30. september) od 9.00-12.00

Izpolnite prijavnico, ki jo najdete TUKAJ, in si že danes zagotovite sedež za predstavo in abonmaje.

Med prvimi bo na sporedu gledališki abonma Fantovščina, in sicer 18. oktobra ob 19. uri. Organizatorji obljubljajo polno dozo smeha. O predstavi pa so med drugim zapisali: “Sveži tridesetletniki, zreli najstniki in zeleni možje za katerimi so leta divjaštva mimo in jim odgovornost močno trka na vrata, so primorani sprejeti življenjsko pomembne odločitve. Hudomušni Sašo, navihani Žan in vedno črni Gašper. Gre za tri dokaj lepe mladeniče, genijalce oziroma loleke povprečnega izgleda, ki poskušajo razumeti življenje okrog sebe. V predstavi Fantovščina bodo delili fantastične nasvete za samske kot tudi za tiste, ki so že v zvezi. A ste se kdaj želeli smejat svoji propadajoči zvezi? Zdaj se lahko. Najprej štalca pol pa kravca? Cene štalc so nedosegljive, kravce pa še ni. Čas je za prvo inventuro življenja. Nič več žurk in ponočevanj. Punca, poroka, služba. Kredit. Nič več neuspelih poskusov. Zdaj gre zares.”

FOTO: FB Fantovščina

Za vse dodatne informacije so vam na razpolago na mail: andrej@zkstm.si ali tel.: 051 638 100. Na dan dogodka ni mogoče opraviti spletnega nakupa vstopnic. Vstopnico si, v kolikor so še na razpolago, lahko rezervirate preko telefonske številke 051 638 100 (Andrej) ter jo naknadno poravnate na blagajni KC Ravne pred dogodkom.

Dogodki

Na Ravnah na Koroškem bo na ogled komedija Fantovščina, na kateri bodo "fantastične nasvete tako za samske kot tudi za tiste, ki so že v zvezi", delili Gašper Bergant, Sašo Stare in Žan Papič.