Search
Close this search box.

Prireditve, ki so jih v Knjižnici Dravograd pripravili za september

V Knjižnici Dravograd pripravljajo program prireditev za september. Dejavnosti, ki jih pripravljajo bodo izvedli ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov za preprečevanje novega koronavirusa.

11. september ob 12. uri – NAGRADNO ŽREBANJE

V knjižnici bodo izžrebali nagrajence, ki so v poletnih mesecih brali knjige iz paketov presenečenja in pravljičnih nahrbtnikov.

17. september ob 10. uri – BRANJE OB KAVI, vabita Društvo upokojencev Dravograd in Knjižnica Dravograd

Srečanja ob kavi potekajo vsak tretji četrtek v mesecu, kjer se udeleženci pogovarjajo o knjigah, ki so jih prebrali in jih želijo priporočiti drugim.

V knjižnici sodelujejo tudi v branju za odrasle “Korošci pa bukve beremo”. Več informacij lahko dobite v knjižnici, srečanje pa bo potekalo v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2020.

30. september ob 18. uriMOJA POHODNIŠKA IN SMUČARSKA DOŽIVETJA, potopisno predavanje Jožefa Kladnika

Dravograjčan Jožef Kladnik je planinski vodnik in ljubitelj smučanja. Na srečanju bo predstavil nekaj najbolj zanimivih planinskih pohodov po Sloveniji in Avstriji ter nepozabna smučarska doživetja v francoskih smučarskih središčih. Tudi to predavanje bo potekalo v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2020.

BIBLIO – PEDAGOŠKE URE

Biblio – pedagoške ure pripravljajo za otroke vrtcev in šol. “Pomembno je, da se otroci srečajo s knjigo že v najzgodnejšem obdobju življenja in zato smo veseli obiskov”, so povedali v knjižnici in dodali, da za predšolske otroke pripravijo biblio – pedagoško uro, v kateri spoznajo knjižnico.  V njihovem kotičku prisluhnejo pravljici in prelistajo knjige.

Slepim, slabovidnim, bolnim, gibalno oviranim pa iz knjižnice dostavijo gradivo na dom (osebno ali po pošti), po želji jim tudi berejo.Vse storitve so za uporabnike brezplačne. Pišete jim na knjiznicadra@dra.sik.si ali pokličite na telefonsko številko: 02 87 10 760.

VIR: Knjižnica Dravograd

Dogodki