Search
Close this search box.

Pridruži se branju v naravi in osvoji privlačne nagrade

Se radi sproščate ob branju dobrih in navdihujočih zgodb? Teden ljubiteljske kulture 2021 (TLK) nagrajuje bralce z bogatimi nagradami, še posebej tiste, ki radi berete v naravi, na cvetočem travniku, na vrtu pod krošnjo vašega najljubšega drevesa ali v družbi lončnic na balkonu ali terasi. Pošljite fotografijo, sodelujte v nagradni igri Vrtovi berejo in osvojite vikend paket za 2 osebi v hotelu Ajda v Termah 3000 Moravske Toplice.

V okviru letošnjega Tedna ljubiteljske kulture, ki v ospredje postavlja literarno dejavnost in instrumentalno glasbo, na Javnem skladu Republike Slovenije za kulturne dejavnosti razpisujejo natečaj Vrtovi berejo.

“Branje v naravi je v času epidemije pridobilo na pomenu, saj nam omogoča nujno pomiritev in odmik od vsakodnevnega vrveža. Pomembno je, da ta specifičen trenutek v času ujamemo v fotografski objektiv in ga tako ustrezno obeležimo,” so ob tem zapisali pri skladu.

Zato vas vljudno vabijo, da posnamete fotografijo vašega branja v idiličnem naravnem okolju in jo pošljete najkasneje do 10. junija letos, 20. junija pa bodo razglasili zmagovalce in najizvirnejše prispevke nagradili s številnimi praktičnimi nagradami. Prva nagrada bo 1 x vikend paket za 2 osebi v hotelu SAVA HOTELS&RESORTS.

Fotografije pošljite na elektronski naslov tedenljubiteljskekulture@jskd.si, v resoluciji, ki naj ne bo manjša od 1600 x 1200 pikslov. Več informacij o natečaju najdete TUKAJ.

Vir: JSKD

Dogodki