Pod Marinovo lipo ob zvokih Pihalnega orkestra železarjev Ravne zapela tudi Brigita Šuler (FOTO)

Konec junija je v Šentanelu potekal srečanje »Pod lipo sred vasi pesem zadoni«, ki so ga za zaradi dobre organizacije, prijetnega ambienta in pestrega dogajanja, za svojega vzeli tako domačini kot tudi gostje.
208259279_4296982160324480_7660497184316122923_n

V nedeljo, 27. junija, je v Šentanelu potekalo srečanje »Pod lipo sred vasi pesem zadoni«, ki so ga pripravili člani KD Šentanel ob pomoči gostilne Marin in različnih organizacij, društev ter posameznikov, ki so pomagali sooblikovati pester kulturno zabavni program.

Tokrat so kulturno glasbeni dogodek zaradi trenutnih epidemioloških razmer v državi pripravili v okrnjeni obliki, vendar je bilo pod mogočno Marinovo lipo kljub temu veselo. Za dobro voljo in odlično razpoloženje je namreč poskrbelo okoli 100 nastopajočih, prireditev pa so popestrile stojnice domače obrti.

Pod lipo pred gostiščem Marin – Miler so med drugim nastopili Brigita Šuler, Pihalni orkester železarjev Ravne, Vokalna skupina Šentanel, MoPz Šentanelski pavri, Etno skupina rakuni, Folklorna skupina Luka Kramolc Šentanel, Tugare, gospod Gerhart, Samanta Tomaž, Alpen SIngers in ansambel Lojtrca.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije