Search
Close this search box.

Otožna komedija Poroka čistilke Marije znova napolnila dvorano v Kotljah do zadnjega kotička

Predstava je doživela ponovitev včeraj, 24. marca 2024 in znova napolnila dvorano.

V večnamenski dvorani Kotlje je v petek, 15. marca 2024, premiero doživela otožna komedija Toneta Partljiča: Poroka čistilke Marije, ki so jo uprizorili člani Gledališke skupine Kulturnega društva Kotlje.

Ker pa je bila dvorana takrat premajhna za vse, ki so si želeli predstavo ogledati, so se odločili, da predstavo ponovijo. Ponovitev so si gledalci lahko ogledali včeraj, 24. marca 2024, večnamenski dvorani Kotlje.

In zares ni presenečenje, da je bila dvorana znova polna do zadnjega kotička. Množica obiskovalcev je znova napolnila večnamensko dvorano v Kotljah, saj niti en sedež ni ostal prazen.

Zato se obeta še druga ponovitev, napovedana za nedeljo, 7. aprila 2024, ob 16. uri, prav tako v večnamenski dvorani v Kotljah.

Gledališka skupina Kulturnega društva Kotlje je že dvakrat navdušila občinstvo s svojo uprizoritvijo Partljičeve otožne komedije in tudi v tretje ne bo nič drugače.

Vabljeni, da si zagotovite svoje mesto in doživite krasno predstavo v družbi izvrstnih gledališčnikov v nedeljo, 7. aprila 2024, ob 16. uri, v večnamenski dvorani v Kotljah. Vstopnice niso na voljo, veseli pa bodo vaših prostovoljnih prispevkov.

Vir: ZKŠTM

Dogodki

Predstava je doživela ponovitev včeraj, 24. marca 2024 in znova napolnila dvorano.