Na Ravnah pripravljajo nepozaben koncert Alye

Poletje na Ravnah se nadaljuje.

Tudi julija se na Ravnah obeta pestro glasbeno in kulturno dogajanje. Že v petek, 8. julija 2022, bo ob 20:00 uri potekal na terasi DTK-ja poletni koncert odlične pevke Alye. Kjer bo s svojim energičnim nastopom dodobra ogrela srca Korošcev.

Prav tako se bodo na terasi DTK-ja odvili še naslednji dogodki: 22. julija ob 20:00 Stand up Matjaža Jevšnika, 5. avgusta ob 19:00 koncert Duo Muzke ter 18. avgusta Jazz večer: Moonshinesrs.

Jazz Ravne praznuje 15 let. Ajda Stina Turek (vokal), Jure Praper (kitara), Vid Jamnik (vibrafon, xylosinth), Jošt Lampret in David Novak (bas), Matjaž Mlakar (saksofoni) in Matic Črešnik (bobni) so naši stari glasbeni znanci, ki so v preteklosti že večkrat sodelovali v različnih glasbenih sestavih. Jedro zasedbe torej tvorijo člani Jazz Ravne, ki so (z)rasli z nami in tako rekoč iz nas. V letu 2020 so bolj za šalo kot zares ustanovili zasedbo The Moonshiners, ki v prvi vrsti navdušuje z lastnimi kompozicijami in s svežimi priredbami skladb različnih zvrsti, jazza, funka, bluesa in še česa.

Med 24. avgustom in 28. avgustom pa bodo potekali tudi tradicionalni ravenski dnevi. Več o Poletju na Ravnah najdete TUKAJ. Za vse aktualne informacije o dogodkih pa lahko obiščete tudi Facebook stran ZKŠTM.

Število mest za določene dogodke je omejeno. Rezervacija miz možna na 040 310 566.

Dogodki