Na Ravnah predstavili Zbornik MZR, sledi še slavnostni koncert z Nino Pušlar

241475395_10222881589482606_4407699880856785043_n

Na prireditvenem prostoru Koroške osrednje knjižnice dr. Franca Sušnika je v četrtek, 9. septembra 2021, potekala predstavitev Zbornika MLADI ZA RAVNE, ki je nastal ob 10. obletnici delovanja Mladinskega sveta Ravne na Koroškem. Zbornik je predstavil Aljaž Verhovnik, kot avtor in predsednik, ki je deset let vodil mladinski svet.

Zbornik zajema bogato kronologijo aktivnosti mladinskega sveta od ustanovitve do praznovanja 10. obletnice. Vsebina je predstavljena tako v besedi, kot v sliki. Delo oblikovalca je opravil Vid Vaukan, tudi eden izmed članom mladinskega sveta.

Moderator večera je bil Slavko Bobovnik. Poleg Verhovnika so spregovorili še nekdanji podpredsednik mladinskega sveta Andrej Grobelnik in bodoča predsednica Tara Ledinek. V kulturnem programu so nastopili pevka Diana Areh ter glasbenika Filip Dihpol in Miha Pepevnik.

Preberite tudi: Ob 10. obletnici Mladinskega sveta Ravne pripravljajo slavnostni koncert z Nino Pušlar. Verhovnika bo zamenjala Tara Ledinek (VIDEO)

Za pomoč pri pripravi zbornika se zahvaljujejo lektorici Bojani Verdinek. Izdajo pa je omogočila Občina Ravne na Koroškem. Zbornik bo v elektronski obliki objavljen tudi na www.msr.si

Besedilo: Mladinski svet Ravne na Koroškem

Naroči se
Obvestilo o
guest
0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments
Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.