Search
Close this search box.

Na prireditvi ob 30-letnici delovanja DK Mežiške doline bo slavnostni govornik Janez Janša

Na Prevaljah se bo konec tedna odvila prireditev ob 30-letnici Društva kmetic Mežiške doline, ki so jo poimenovali "Pomlad pride vedno znova".

Društvo kmetic Mežiške doline letos obeležuje 30-let uspešnega delovanja. Ob tej priložnosti na Prevaljah pripravljajo slovesnost s pestrim kulturnim in glasbenim programom. Slavnostni govornik na prireditvi pa bo premier Janez Janša.

Naše društvo z letošnjim letom vstopa v svoje trideseto leto delovanja. Za nami je zelo veliko lepih trenutkov in spominov. Da, bo tudi vstop v 30-ko ostal v lepem spominu, smo se odločile, da za vas pripravimo prireditev, ki nas bo popeljala v ponovno druženje in v vaših srcih pustila vsaj malo veselja in nove energije za pomlad, ki prihaja tako v naša družabna življenja kot na naša polja in njive. Zato lepo povabljeni skupaj z vašimi najdražjimi, da se nam v soboto, 2. aprila, pridružite v prostorih Družbenega doma na Prevaljah, so v povabilu zapisali v Društvu kmetic Mežiške doline.

Ob 17.30 uri bo v preddverju Družbenega doma odprtje razstave o delovanju Društva kmetice Mežiške doline, ob 18.00 uri pa sledi prireditev z naslovom ˝Pomlad pride vedno znova˝, na kateri bodo nastopili ansambel Zeme, ansambel Vihar, Etno skupina Rakuni, pevke DK Mežiške doline Vesele kmetice in Folklorno društvo Holmec.

Vstop je prost.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Štefan
Štefan
1 leto nazaj

Zelo lepo. Že kot površni opazovalec opažam da ste veliko prisotne na raznih prireditva po različnih krajih naše mežiške doline. Hvala vam za vse dobro kar sem doživel!

Na Prevaljah se bo konec tedna odvila prireditev ob 30-letnici Društva kmetic Mežiške doline, ki so jo poimenovali "Pomlad pride vedno znova".