Search
Close this search box.

Na Prevaljah bodo spet zazvenele pesmi malih vokalnih skupin

Še nekaj dni nas loči do še enega nepozabnega dogodka na Prevaljah, in sicer tradicionalnega koncerta malih vokalnih skupin.

V soboto, 5. novembra, se bo v gostilni Brančurnik na Prevaljah odvil že 17. tradicionalni koncert malih vokalnih skupin, ki so ga poimenovali D`ČVA NABIRA BRANČUR. Srečanje tudi letos organizira Vokalni kvintet Ajda, in sicer v sodelovanju z JSKD OE Ravne na Koroškem in Občino Prevalje.

Na tokratnem koncertu, ki bi bil, če ne bi bilo razglašene epidemije, na sporedu že devetnajstič, se bo predstavil Vokalni kvintet Ajda, ki je na glasbeni sceni prisoten že 34 let in je na Prevaljah v teh letih gostil že več kot 1200 različnih nastopajočih pevcev in glasbenikov. Med drugim so tako pri Brančurniku peli že tudi člani Slovenskega okteta in Okteta Suha iz Avstrije.

Vokalni kvintet Ajda

Tokrat pa so organizatorji v goste povabili družino Breznik, Vokalno skupino ARS, Kvintet Donet iz sosednje Avstrije, Oktet Deseti brat, Oktet Gallus Ribnica in Koroški oktet.

Dogodek, za katerega je priporočljivo, da si rezervirate mizo, se bo odvil Pri Brančurniku. Vstop je prost, rezervacije miz pa sprejemajo na telefonsko številko 02/82-31-000. Več o sobotnem koncertu najdete TUKAJ.

Dogodki

Še nekaj dni nas loči do še enega nepozabnega dogodka na Prevaljah, in sicer tradicionalnega koncerta malih vokalnih skupin.