Search
Close this search box.

Mojca Kamnik predstavlja avdiacijo miselnih tokov s spremljajočimi zvoki okolja

V društvu raum AU v tem tednu poteka razstava “Mind Flow”, s katero avtorica Mojca Kamnik predstavlja avdiacijo miselnih tokov s spremljajočimi zvoki okolja.

Razstava “Mind Flow“, ki do 16. oktobra poteka v galeriji raum AU, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec, je nastala pod okriljem projekta Živela ustvarjalnost!, katerega primarni namen je približati fascinacijo in koristnost kreativnega v vsakdanjem življenju, pove vodja projekta Rado Carlo Poggi ter da namen sloni na prepričanju, da je prav kreativnost ena od pomembenjših človeških dejavnosti, miselnih sposobnosti in odskočna deska za vsakršen družben razvoj. 

Kot tretja ustvarjalka v nizu približevanja kreativnosti se z zvočno-vizualno razstavo predstavlja Mojca Kamnik, ki je z deli poskušala zaobjeti vse svoje miselne procese trenutkov, rutin in situacij z zvoki okolja in slikami in katere predstavlja v treh sklopih – Park blizu ceste, Karantena in Gospodinja.

“Želela sem vključiti čim več misli, miselnih in naključnih zvokov ter idej, skratka čim več vsebine, ki se mi je motala po glavi v določenih momentih”, pove avtorica Mojca Kamnik, kot tudi, da spremljujoče fotografije ne predstavljajo miselnega procesa kot takega, ampak vizualno zaokrožujejo zvočne situacije misli posameznih tem.

Izvemo še, da ima z namenom zaobjeti in za kreativnost navdušili čim več ljudi, vsak sodelujoči ustvarjalec poleg enotedenske razstave še ustvarjalno delavnico, katere motiv je dodatno osvetliti in približati sam proces dela.
V sklopu audio-virtualne delavnice miselnih procesov, ki jo bo preko spletne povezave 14. oktobra, ob 11.00 uri, vodila Mojca Kamnik in za udeležbo katere se je potrebno predhodno naročiti na mojca.kamnik@gmail.com, bo nastal posnetek skupinskega miselnega procesa. Prisrčno vabljeni!

Dogodki