Search
Close this search box.

Maja Blagovič in Tinkara Kovač navdušili v predstavi Gola

V ponedeljek, 10. julija 2023, sta v okviru Slovenjegraškega poletja nastopili Maja Blagovič in Tinkara Kovač s predstavo Gola.

Poletje in prijetne temperature so prava kombinacija, ki privabi ljudi v mesto tudi po večerih. V okviru Slovenjegraškega poletja se je včeraj, 10. julija 2023, v atriju Rotenturna v Slovenj Gradcu zbrala množica obiskovalcev, ki so prišli na ogled predstave Gola, v kateri sta nastopili Maja Blagovič in Tinkara Kovač.

V gledališkem prvencu Barbare Volčič dve popolnoma različni ženski, zobozdravnica v jeseni svojega življenja in glasbenica na vrhuncu svoje kariere, razgaljata svoji življenji. Gole, brez instrumentalne obleke, se v predstavi prepletajo tudi Tinkarine glasbene uspešnice, ki se skladajo s pripovedjo obeh žensk.

Občinstvo je bilo vidno navdušeno nad predstavo, v kateri sta blesteli obe igralki oziroma nastopajoči, tako Maja kot Tinkara, vsaka na svoj poseben način, pa tudi skupaj, saj sta stkali nekakšen duet podobnih reakcij v dveh popolnoma različnih svetovih in družno ugotovili, da sta lahko le ”goli” resnično to, kar zares sta.

Dogodki

V ponedeljek, 10. julija 2023, sta v okviru Slovenjegraškega poletja nastopili Maja Blagovič in Tinkara Kovač s predstavo Gola.