Search
Close this search box.

Jazz Ravne vabi na koncert ekstravagantne Lakiko

Lana Kostić - Lakiko, bo s svojo vokalno instrumentalno ekstravaganco navdušila v četrtek, 28. septembra 2023, v Kompleksu na Ravnah na Koroškem.

Festival slovenskega jazza, tokrat že 19. zapovrstjo, je v polnem teku in že od sredine avgusta navdušuje vse ljubitelje jazza z izvrstnim festivalskim programom, organizatorji pa ga povezujejo tudi s programom Abonmaja Jazz Ravne.

V četrtek, 28. septembra 2023, ob 20. uri, nas tako v okviru abonmaja čaka še ena jazzovska poslastica, ki nikogar ne bo pustila ravnodušnega, saj v KMKC Kompleks na Ravnah na Koroškem prihaja Lana Kostić – Lakiko, ki bo poskrbela za vokalno instrumentalno ekstravaganco iz nekega drugega sveta.

V Švici živeča Lana Kostić ob svoji nenadkriljivi odrski prezenci ustvarja povsem svojo, še ne slišano glasbeno mešanico. Z elektroniko obogaten govor in zdaj šepetajoč, zdaj skrivnosten vokal, občuten pridih melodij rodne Bosne s kančkom klasične glasbe, se zlijejo z zvokom violončela v ponavljajočih se elektronskih loopih ter ustvarijo edinstveno glasbeno izkušnjo na meji resničnega; kot da nas vabi v nek drug, samo njen – svet, kot ga skozi srce glasbenice vidi ona sama.

Koncert bo potekal v sodelovanju z Drugo godbo, program Sogodbe.

Zato ne zamudite te prav posebne glasbene izkušnje in si svojo vstopnico za koncert zagotovite TUKAJ.

Dogodki

Lana Kostić - Lakiko, bo s svojo vokalno instrumentalno ekstravaganco navdušila v četrtek, 28. septembra 2023, v Kompleksu na Ravnah na Koroškem.