Search
Close this search box.

Elzino kraljestvo bo na Ravnah zaživelo kar trikrat v enem dnevu

Zaradi velikega zanimanja za prestavo Elzino kraljestvo so dodali še dodaten, tretji termin.

Otroška predstava Elzino kraljestvo, napovedana za  ponedeljek, 18. decembra 2023, na Ravnah na Koroškem, je požela takšno zanimanje, da je bila prvi predstavi, predvideni ob 17. uri v prostorih KMKC Kompleks, dodana še dodatna predstava ob 18. uri.

Ker pa so tudi za drugo predstavo pošle vstopnice v pičlih desetih minutah, so se odločili, da dodajo še tretjo predstavo, ob 19. uri. Tako so kolektiv Kulturnega centra Ravne v sodelovanju z igralci predstave s tretjim terminom poskrbeli za to, da si bodo lahko očarljivo predstavo o Elzi in njenih prijateljih ogledali vsi otroci.

Vstopnice za tretjo predstavo, po ceni 7€,  si lahko rezervirate TUKAJ.

Ob tem obveščajo vse, ki so vstopnice za prvo in drugo predstavo že rezervirali, da je nujno, da rezervirane vstopnice pridejo kupiti osebno v sredo, 22. novembra 2023, v dveh terminih: od 10.00 do 12.00 in od 17.00 do 19.00 v KMKC Kompleks (Čečovje 5), kjer bo potekala predstava.

Prednost pri nakupu vstopnic bodo imeli tisti, ki so že opravili rezervacijo. V primeru, da rezervirane vstopnice ne bodo kupljene, bodo ponujene čakajočim.

Kljub temu, da se vrata kulturnega centra na Ravnah do nadaljnjega zapirajo, pa ekipa centra ne počiva, saj že kmalu, v januarju, pripravljajo nove otroške predstave. Kot nam je zaupal vodja kulturnega in vsebinskega programa, Andrej Gorenjak, se bodo še naprej trudili ponuditi pester in raznolik program za najmlajše.  Tako tudi za to sezono pripravljajo otroški abonma, obeta pa se tudi lutkovno gledališče.

Ker jih veseli, da je zanimanje za otroški kulturni program in dogodke tako veliko in so vse predstave zelo obiskane, bodo v času, ko bodo dogodki, koncerti in predstave, tudi otroške, potekale na drugih lokacijah, v okviru vsebin za otroke pripravili nov, še bolj zanimiv in pester program in koncept, ki bo vključeval tudi nekaj pedagoškega procesa in večjo interakcijo otrok.

Zato spremljajte objave o prihajajočih dogodkih na njihovi spletni strani, o pestrem dogajanju pa vas bomo obveščali tudi na našem portalu.

Za zdaj pa ne pozabite, se vidimo v ponedeljek, 18. decembra 2023, ob 17., 18. in 19. uri v KMKC Kompleks, kjer nas bo očaralo ledeno Elzino kraljestvo.

Dogodki

Zaradi velikega zanimanja za prestavo Elzino kraljestvo so dodali še dodaten, tretji termin.