Search
Close this search box.

Dobrodelni koncert Tokac in Emanuela v Slovenj Gradcu je prestavljen

V mesecu oktobru je bil napovedan še en dobrodelni koncert v Slovenj Gradcu. Žal, je ta do nadaljnjega odpovedan.

V oktobru so vas organizatorji vabili še na enega izmed dobrodelnih koncertov za pomoč prizadetim v poplavah. Tokrat bi vas čakal zanimiv glasbeni večer v družbi Tokac – Tomislav Jovanovič in Emanuela Montanič.

Žal, so organizatorji sporočili, da je koncert do nadaljnjega prestavljen.

Tomislav Jovanovič Tokac ni samo eden izmed najbolj pronicljivih vokalov, temveč predvsem poet in skladatelj, pripovedovalec zgodb in avtor unikatnih melodij. Njegov ustvarjalni opus se je skozi leta vidno razvijal, oblikoval in vseskozi presenečal s svojo izvirnostjo ter neusahljivo idejno svežino, kar potrjuje bodisi obsežen opus avtorskih del v eni najboljših domačih glasbenih skupin Dan D bodisi kot mentor in producent številnim novejšim zasedbam.

Tokac prihaja z novim, samosvojim solističnim projektom, ki zajema intimne, izpovedne, zrele in izvirne skladbe, ki jih je ustvaril v klavirskih aranžmajih z glasbeno sopotnico Emanuelo Montanič, sorodno dušo za črnobelimi tipkami.

Konceptualne skladbe so zgodbe ljudi, zgodbe življenja, nekatere zabavne, druge žalostne, vsekakor tudi duhovite, malce čudaške in predvsem čustvene. Prav take, kot je življenje samo. Nežna klavirska spremljava Tokčevim besedilom in vokalni interpretacij daje nove dimenzije, ki poslušalce popeljejo tja, kjer ni glasbenih meja.

Dogodki

V mesecu oktobru je bil napovedan še en dobrodelni koncert v Slovenj Gradcu. Žal, je ta do nadaljnjega odpovedan.