Danes ne zamudite: Kino na prostem

Kolektiv Kulturnega doma Slovenj Gradec v sodelovanju z Javnim zavodom Spotur pripravlja kino na prostem. S projekcijami pričnejo danes.

Kino na prostem bo na Trgu svobode v Slovenj Gradcu od 19. do 21. avgusta. 2020. Vstop je prost, organizatorji pa sporočajo, da projekcije v primeru dežja odpadejo.

FOTO: Kulturni dom Slovenj Gradec

Filmi, ki si jih lahko ogledate:

19. avgust 2020, ob 21. uri: Visoka nota

Scenarij: Flora Greeson; režija: Nisha Ganatra; igrajo: Dakota Johnson, Tracee Ellis Ross, Kelvin Harrison Jr., Ice Cube, Zoe Chao, Eddie Izzard, Bill Pullman, Diplo

Zgodba izjemno priljubljene pevke Grace Davis je postavljena v bleščeč glasbeni svet v Los Angelesu, njena nadarjenost in ego pa sta dosegla neverjetne višine. Njena osebna pomočnica Maggie je prezaposlena z vsemi opravili za slavno pevko, a še vedno sledi svojim otroškim sanjam, da bi postala producentka. Ko pevkin menedžer predstavi izbiro, ki lahko spremeni potek njene kariere, Maggie in Grace skupaj skujeta načrt, ki bi jima lahko za vedno spremenil življenje.

FOTO: Kulturni dom Slovenj Gradec

20. avgust 2020, ob 21. uri: Rocketman

Glasbeni biografski film, ki opisuje začetke glasbene kariere in spremlja Eltona Johna do svetovno znanega zvezdnika, je režiral Dexter Fletcher, scenarij pa napisal Lee Hall. Priljubljenega glasbenika bo upodobil igralec Taron Egerton, v drami pa igrajo še Jamie Bell, Richard Madden in Bryce Dallas Howard. 

FOTO: Kulturni dom Slovenj Gradec

21. avgust 2020, ob 21. uri: Mamma Mia! Spet začenja se

Filmska zgodba novega dela MAMA MIA: SPET ZAČENJA SE! se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do nenavadne zgodbe s tremi očeti. Na filmskih platnih ne bo manjkala igralska zasedba z Mery Streep, Pierceom Brosnanom, Stellanom Skarsgardom in Colinom Firthom na čelu. Slišali boste tudi Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili.

Vir/besedilo: Kulturni dom Slovenj Gradec

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije