Bolšji sejem – mala stvar velikih učinkov

Tudi to nedeljo je na dvorišču HUB-a (Habitat za razvoj profesionalne nevladne kulturne produkcije) potekal bolšji sejem, ki ga organizira kar 14 vladnih in nevladnih organizacij, MOSG, JZ Spotur, Spektakularnost glasbe, MAD, Špajz, KD Slovenj Gradec, Dnevna soba studio, Gmajnica, Vezisti, Skatepark Slovenj Gradec, Naprej, Mladinski svet, ekološko društvo in raum AU.
DSC_0038

Prodajalci, med katerimi je štel najmlajši 12 let, so si tudi tokrat, z namenom spodbujanja kreativnosti v vsakdanjem življenju, naredili stojnice sami, pove koordinator projekta, Rado Carlo Poggi ter, da je projekt veliko več, kot morda izpade na prvi pogled, “saj je Bolšjak, poleg tega, da spodbuja ponovno uporabo, tudi prostor druženja, spoznavanja, prostor drobnih raziskovanj in obujanja spominov”, kar so očitno opazili tudi obiskovalci, saj bo, kot pove Poggi, prav zaradi njihove pobude bolšji sejem od septembra dalje dvakrat mesečno, vsako prvo in tretjo nedeljo.

V tem duhu ter v prepričanju, da vas nedeljski utrip ne bo pustil ravnodušne, vas organizatorji vabijo tudi na naslednji bolšji sejem, ki bo v nedeljo, 20. septembra, med 8. in 12. uro, na dvorišču HUB-a, Partizanska pot 12, Slovenj Gradec.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.