Search
Close this search box.

4. koncert za zapuščene živali Koroške

DPMŽ Koroške, to nedeljo, 8. oktobra 2017, organizira že četrti dobrodelni koncert za zapuščene živali Koroške, ki se bo od 18. ure naprej odvijal v Družbenem domu na Prevaljah.

Poleg počastitve svetovnega dneva živali, 4. oktobra, želijo s koncertom osveščati o še vedno pereči problematiki zapuščenih živali na Koroškem, predvsem problematiki zapuščenih mačk, s katero se dnevno soočamo. Letos so izbrali rumeno barvo, ki je barva sonca, svetlobe in optimizma, je barva, ki poživlja in aktivira, saj si prav vse to želijo na področju zaščite živali v bodoče.

Letos bodo nastopili mladi glasbeniki OŠ Koroških Jeklarjev, koroški raper Samo Sam, kantavtor in pesnik Adi Smolar. Novost na odru pa bodo DJ Dey & Toni (Monkey Business, program kluba Cirkus), ki bosta na dobrodelni oder DPMŽ Koroške prinesla sveže hite v edinstveni preobleki, začinjene s Tonijevim markantnim vokalom in Dj Deyevimi spretnostmi za mešalno mizo in karizmatična plesna skupina High Heels High Hopes (plesna šola Kazina), ki bo predstavila mešanico urbanega uličnega plesa, karizme, strasti in energije, ki jo samozavestno širijo po odru in to v visokih petah! Povezovalka programa bo Mojca Vakselj.

Vabljeni, da se tudi letos “podružite” od dobri glasbi in okusni veganski pogostitvi, da skupaj pomagamo zapuščenim živalim!

Letos bo za popestritev programa v preddverju dvorane razstava risb raznih živali, ki so delo njihovih članic.

Med samim koncertom bo na ogled več projekcij slik in posnetkov terenskega dela članov DPMŽ Koroške, mačjih in pasjih rešenčkov, varovančkov.

Vstopnina 5 eur , vstopnice bodo na voljo uro pred koncertom, na vhodu v Družbeni dom Prevalje

Dogodki