Žan Serčič vas bo navdušil v Kulturnem centru Ravne

V ponedeljek, 3. aprila, ob 20. uri, se v Kulturnem centru na Ravnah na Koroškem obeta res poseben in zagotovo čudovit glasbeni večer.

Mlad, ambiciozen in talentiran. Vse to in še mnogo več je priljubljen slovenski glasbenik Žan Serčič, ki trenutno pripravlja že svoj tretji studijski album. Kmalu pa boste lahko priča nepozabnemu glasbenemu dogodku tudi na Ravnah na Koroškem.

V ponedeljek, 3. aprila, ob 20. uri se v Kulturnem centru na Ravnah na Koroškem obeta res poseben in zagotovo čudovit glasbeni večer, na katerem vas bo navdušil 27-letni Žan Serčič. Pevec, kitarist, avtor besedil in glasbe, producent in eno najbolj popularnih imen na slovenski glasbeni sceni. Nanizal je veliko svojih uspešnic, podpisuje pa se tudi pod mnoge pesmi drugih izvajalcev.

Prihaja iz majhnega (in kot pravi sam – najlepšega) mesta na štajerskem – Lenarta v Slovenskih goricah. Za glasbo ga je navdušil njegov oče Franc, ki ga je pri šestih letih že učil igrati kitaro. Njegovo izjemno razumevanje žensk, ki se izraža v njegovih pesmih, izhaja iz trdnega odnosa z mamo Lidijo, ki mu je vlila pogum in trdna načela vztrajnosti, katera so ga pripeljala do uspehov, ki jih žanje zadnja leta.

Po končani nižji glasbeni šoli se je širši javnosti pri svojih 16. letih prvič predstavil na šovu Slovenija ima talent. Celotna izkušnja mu je spremenila življenje, najbolj kot pravi sam je dojel, da je glasba neskončna ljubezen, ki jo želi širiti do konca svojega življenja.

Žan je na svoji spletni strani iskreno zapisal: “Za vsakim poslušanjem, klikom, vstopnico za koncert in ogledom je oseba, ki mi je spremenila življenje. Vedno, ko sem pred mikrofonom ali pred kamero sem hvaležen vsakemu od vas, da lahko počnem to, kar ljubim. Hvala in se vidimo na koncertih.”

Svojo vstopnico si lahko že danes zagotovite TUKAJ.