Zakaj se je Eva Boto tako postarala? (VIDEO)

Potem, ko je Eva Boto na družbenih omrežjih objavila svojo sliko, kjer je postarana, so se na objavo zvrstili številni komentarji in vprašanja. Eva je kasneje razložila, da ni šlo za potegavščino ali aplikacijo, ki obraz digitalno postara, pač pa za njen novi videospot, kjer igra starejšo gospo, ki se spominja svojih mladih dni. Za odličen make-up in postaranje je poskrbel Evin sodelavec pri preobrazbah na oddaji Znan obraz ima svoj glas, Boštjan Kovač, ki se je z veseljem odzval na povabilo.
a9e35de6-4164-28aa-4efd-3bd04ade8496

Eva svojo novo pesem, z naslovom TI, predsavlja v videospotu, kjer ima stransko vlogo starejše gospe. Glavni vlogi je tokrat prepustila dvema znanima obrazoma – odlični plesalki, tv in radijski voditeljici, Melani Mekicar, in plesalcu Arneju Ivkoviču, ki igrata mlad zaljubljen par. Eva je o pesmi povedala: »Pesem TI ima izrazito pomladni naboj in govori o tem, kako ti ljubezen lahko v trenutku spremeni življenje in vso sivino spremeni v sonce

Za videospot pesmi je Eva z ekipo na družbenih omrežjih naredila natečaj, saj je želela k sodelovanju privabiti mlade ustvarjalce. Odziv je bil odličen in med štirinajstimi prijavami je zmagal Tine Venko, mladi snemalec iz Cerknega, ki je ekipo prepričal z izdelano zgodbo in občutkom za detajle.

S pesmijo TI Eva napoveduje pestro pomlad in poletje, polno koncertov, z njimi pa začenja že junija. »Komaj čakam, da začnemo s koncerti, saj smo bili že predolgo z odrov in verjamem, da bo letošnje poletje res nekaj posebnega. Obeta se nam veliko koncertov in komaj čakam, da lahko našo prelepo državo prepotujemo z glasbo,« je povedala Eva in povabila vse, naj spremljajo njena družbena omrežja, kjer bo kmalu objavila vse poletne datume.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.