VIDEO: Poletni hit Artesa, sina Fredija Milerja, dobil videopodobo

DJ Artes, sin Fredija Milerja, je izdal novo pesem ‘Blue Lagoon’. Pesem, ki je izšla 17. jul. na vse radijske postaje je tokrat dobila še videospot.

Kot rečeno se pod imenom Artes skriva mlad in nadarjen DJ ter producent, (Sandi Miler, sin Fredija Milerja), znan po skladbah “Don’t say goodbye, Always, I remember in Sleep without you”. Tokrat pa se  predstavlja s povsem svežo poletno skladbo “Blue Lagoon“.

Artes je tudi tokrat sodeloval z vokalistom Forrestom, ki prihaja iz daljne Kalifornije, pod besedilo se je pa tokrat podpisala Neli Zdolšek.
Glasba ter aranžma pa sta Artes-ova.

Artes je tokrat snemanje videospota zaupal Hrvaškemu snemalcu Kristijanu, ki je priskrbel za vse kar je bilo potrebno na snemanju ( igralci,lokacije,scenarij… ).

Skladba govori o prijateljih, o obujanju spominov in o nastanku novih. Govori o tistih, življenjskih vezeh, ki se nikdar ne pretrgajo. Vsi vemo, da so večeri ob morju v pravi družbi, nekaj najlepšega.

Pesem si lahko tudi brezplačno prenesete TUKAJ.

Pri tem pa so Artesu v pomoč priskočili sponzorji, ki verjamejo v njegovo delo ( BODI-HIT.si , GASTRO HUDOLIST – MATJAŽ HUDOLIST S.P. , BAR – PITSTOP VELENJE )

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila