VIDEO: Nov presežek za Korošico Nushy

'To je bil zame eden najzahtevnejših projektov', je zapisala Koroška raperka Nushy, na svojem Facebook profilu, ko je izdala nov videospot za singel 'Prepusti se'.

‘To je bil zame eden najzahtevnejših projektov’, je zapisala Koroška raperka Nushy, na svojem Facebook profilu, ko je izdala nov videospot za singel ‘Prepusti se’.

“Spoznavam, da se je v življenju potrebno kdaj tudi ustaviti in se trudim v vsaki “slabi izkušnji” poiskat pozitivno. Kljub zahtevnosti je življenje tudi zabavno. Trenutki, ko se prepustimo glasbi, ritmu in zabavi, so več kot potrebni. Ne za beg. Za sprostitev z zavedanjem tudi vsega lepega, kar nam življenje nudi. Ne gre za zavajanje same sebe, temveč za učenje “ustavljati se”, prepustiti trenutku zdaj. Torej tudi veselju ki je v meni in pravzaprav povsod okrog mene. Le dovoliti si ga je potrebno občutiti in izraziti” je še zapisala Korošica.

Zaradi drugačnosti, nekoliko drugačnega stila, kot smo ga vajeni od nje, je bil to za Nushy, zelo velik izziv. Odlično produkcijo je zopet dostavil Teodor Amanovič – Toš. Videospot je posnela ekipa VocalBK studia iz Celja, pod taktirko Igorja Pečolerja. Da je Nushy v videospotu izgledala perfektno, so poskrbeli Katja Kralj (makeup), Frizerski salon Maša (frizura) ter David Hojnik (styling).

V videospotu je tudi veliko gibov, ki pa si jih Nushy ni izmislila sama, pač pa jih je pridno natrenirala s koreografinjo Anito Čretnik iz plesne šole Superstar Celje.

Veliko užitkov ob ogledu vam želimo.

FOTO: Amadej Hercog

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila