VIDEO: Bili smo na snemanju novega videospota Koroške raperke Nushy

Že kmalu bo luč sveta ugledal novi videospot Koroške raperke Nushy.

Kdo na Koroškem ne pozna Nushy, simpatične svetlolase pevke, ki že od svojih prvih korakov na glasbeni sceni postavlja mejnike v žanru, kjer prevladuje predvsem moški kader – rapu. Je ženska, terapevtka, glasbenica, ki stremi k temu, da dela dobro na vseh področjih – saj je prepričana, da če delaš, živiš in čutiš s srcem, potem se to dotakne tudi drugih.

Korošica, ki v svoje delo vlaga ogromno truda, volje in elana, pa tudi na področju glasbenega ustvarjanja ne počiva, saj pripravlja nov videospot za novo pesem, ki bosta izšla kmalu. Mi smo bili z njo na snemanju.

Nushy, kaj nam lahko zaupaš o snemanju novega videospota? Kje ste snemali, s kom, kako ste preživeli dan?

Novi videospot smo se odločili posneti v čudovitem ambientu Hiše Ančka, na snemanju pa sta bila tako vzdušje kot energija neverjetna. Ker smo utečena ekipa in so se nam na snemanju pridružili tako moji prijatelji kot oboževalci iz različnih koncev Slovenije, več kot 30 nas je bilo, je bilo vzdušje res krasno. Zaradi domačnosti in čudovite energije, ki jo je bilo čutiti, je snemanje potekalo zares tekoče, sproščeno, ”smooth”. Videospot pa je posnet v prudukciji Aljaž Uršej Videography & Photography.

Kdaj bo novi videospot ugledal luč sveta?

Predvidoma izide videospot še letošnje leto, a je vse odvisno od zunanjih dejavnikov, na katere nimam vpliva. Zato točnega datuma še ne bi razkrila.

Nushy, kaj nam lahko poveš o novi pesmi, za katero ste snemali spot?

Nova pesem govori o strasti, všečnosti, tisti iskrici, ki te povleče k nekomu, ko začutiš tisto energijo. In ravno zaradi tega včasih pride do varanja. Vse pa je odvisno od nas samih, od naših odločitev, kako se bomo na takšna čustva odzvali. Naše odločitev lahko imajo neželene posledice, s katerimi lahko povzročimo veliko žalosti, nesreče in trpljenja. Lahko pa sprejmemo drugačne odločitve – če se odločamo s srcem in modro.

Toliko nam je o novi pesmi in prihajajočem videospotu zaupala Nushy, več podrobnosti tako o pesmi kot o spotu pa naj za enkrat ostane še skrivnost. Že kmalu bomo lahko njen videospot tudi videli in uživali v novi pesmi, saj kot je dejala Nushy, bo spot izšel predvidoma še letošnje leto. Za več podrobnosti o datumu izida pa spremljajte njena družabna omrežja in tudi naš portal, kjer boste med prvimi izvedeli vse o novi pesmi.

Naroči se
Obvestilo o
guest

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Tjaša
Tjaša
17 dni nazaj

Komaj čakamoooooo rezultat!