Večer hip hopa: V Slovenj Gradec prihaja tudi Zlatko

Leto je naokoli, zato je čas za hip hop in Boom livinig room vol. 11. Ljubitelji hip hop kulture in vsi, ki se vam "lušta družit in žurat" v dobri družbi, danes vabljeni v Slovenj Gradec.

“To bo že enajsti dogodek po vrsti, ki so ga do sedaj organizirali vsako leto. Ker se je letos ponudila priložnost, ki je nismo smeli izpustiti, saj smo združili moči z JZ Spotur Slovenj Gradec, Eksatlohn barom in mestno kavarno Ars Caffe, bomo danes ob 21. uri rapali v mestnem jedru Slovenj Gradca,” so v napovedi dogodka zapisali organizatorji, ki dodajajo da bo za druženje poskrbljeno že pred 21. uro.

“Pred petnajstimi leti se je fužinski princ Zlatko s svojim prvim albumom Svet je lep uradno pojavil na slovenski glasbeni sceni, na kateri vlada še danes. Iz borbenega svobodnjakarja je prerasel v slovenskega raperskega zvezdnika, zavoljo svojega pozitivnega odnosa in rimoklepaških veščin izjemno priljubljenega po vsej državi, še zlasti v rodni, mnogokrat opevani Ljubljani. Na našem odru bo svojo energijo, rime in dobro voljo predstavil s pestrim repertoarjem skladb z različnih albumov (Svet je lep, Plečnikova roža, Julijan Mak, Žive naj vsi narodi, Svoboda),” so dodali.

Vstopnine ni.Več o dogodku, ki ga podpirata naš stalni medijski pokrovitelj Koroške Novice in JSKD Slovenj Gradec,” najdete TUKAJ, so zapisali.