Search
Close this search box.

V Pliberk prihaja ameriška skupina Naturally 7. Podarjamo dve vstopnici

V petek, 3. maja 2019, bodo na Voxon A-cappella Festivalu v Pliberku nastopili člani znamenitega ameriškega vokalnega benda Naturally 7, ki spadajo med kralje A-capella glasbe in so ena najpomembnejših vokalnih skupin na svetu. Organizatorji dogodka v Pliberku so prepričani, da bo zasedba Naturally 7 poskrbela za odličen nastop in navdušila občinstvo.

Skupino sta leta 1999 v New Yorku ustanovila brata Thomas, Roger (prvi bariton, rap) in Warren (tolkala, kitara, klarinet, tretji tenor). Skupina se od drugih a cappella zasedb razlikuje po lastnem glasbenem slogu, ki ga imenujejo vocal play, hkrati pa so prepoznavni tudi po lastnih skladbah, ne le po priredbah. Člani skupine so že večkrat povedali, da nimajo slogovnih zadržkov. Prepričani so, da ni glasbenega sloga, ki se ga ne bi dalo izvesti v načinu vocal play. Zvok, ki ga proizvajajo na odru, prihaja iz njihovih glasov, kjer skozi vokalno igro posnemajo bobne, bas, kitaro, trobila in klaviature.

Quincy Jones, producent Michaela Jacksona, Arethe Franklin in mnogih drugih zvezdnikov, je o skupini dejal: »Naturally 7 je najboljša a cappella skupina na svetu«.

Organizatorji festivala tudi napovedujejo, da bodo člani zasedbe Naturally 7 z njihovim turnejskim programom »Best of Vocal Play« poskrbeli, da bo tudi publika v Pliberku ostala brez besed. »Naj si gre za R´n´B, soul, hip-hop, gospel, rap, pop ali rok, sedmerica iz New Yorka obvlada vse in bo poskrbela za perfekten a cappella šov. Kar so dokazali tudi na svetovni turneji z Michaelom Bublejem, na kateri so sodelovali kot posebni gostje,« še dodajajo.

Voxon A-cappella Festival, nastop skupine Naturally 7, 3. maj 2019 ob 20:00, v Jufa Arena Bleiburg/Pliberk.

Naturally7 navdušujejo z avtorskimi skladbami in priredbami, kot so Queenaova Bohemian Rhapsody, Fix You od skupine Coldplay, Bridge Over Troubled Water od Simon & Garfunkel in mnogimi drugimi uspešnicami. Na odru v Pliberku bosta z vami ponovno tudi vokalni bend Voxon in kabaretist Christian Hölbling, ki bo v vlogi Helfrieda na zabavljiv način popeljal občinstvo skozi večer.

Si želite na njihov koncert tudi vi? Na Facebook strani Koroških Novic najdete nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za brezplačno vstopnico. V sodelovanju s Kulturnim domom Pliberk bomo v soboto, 20. 4. 2019, žrebali dva srečneža, ki bosta prejela vsak po eno brezplačno vstopnico za koncert ameriškega vokalnega benda Naturally7. Za sodelovanje v nagradni igri kliknite TUKAJ. Vstopnice po ceni 41,5 evra pa si lahko zagotovite tudi na Eventimu.

Dogodki

Več iz istega kraja