Search
Close this search box.

V KC Ravne prihaja Maja Keuc. Podarjamo brezplačni vstopnici

V Kulturnem centru Ravne so pripravili veliko novega in zanimivega za letošnjo abonmajsko sezono 2019/2020. V okviru glasbenega abonmaja bo jutri na Ravnah nastopila MAja Keuc s spremljevalno skupino.

Maja Keuc – Amaya ena izmed najpriljubljenejših pevk pri nas bo jutri nastopila na Ravnah, kjer se obeta nepozaben večer, v katerem bo nekdo od naših bralcev lahko užival brezplačno. Podarili bomo namreč dve vstopnici za jutrišnji koncert, kamor ste vabljeni tudi vi.

Maja Keuc in koncert “Tribute to soul”, 21. 11. 2019 ob 20.00, v KC Ravne na Koroškem.

AMAYO (Majo Keuc) je širša Slovenija spoznala v oddaji Slovenija ima talent leta 2010, kot mlado nadobudno soul pevko s “črnskim glasom”. Nato so sledili številni nastopi in projekti. V sodelovanju s skupino Papir je izdala prvi album z naslovom Po Viharju pod taktirko tekstopisca Roka Vilčnika in pianista Sebastijana Duha. Leto kasneje nas je uspešno zastopala na Evroviziji v Dusseldorfu, kjer je dosegla najboljšo slovensko uvrstitev, odkar obstajajo polfinalni večeri. Se isto leto je izdala svoj debitantski album Indigo, na katerem je tudi Evrovizijska pesem Vanilija. Vse od preboja na slovensko glasbeno sceno je Maja sodelovala z veliko eminentnimi slovenskimi, hrvaškimi i in tujimi glasbeniki.

Po treh letih ustvarjanja na domačih tleh ji je zadišala tudi tujina. Bila je sprejeta na glasbeni konservatorij za petje v Rotterdamu, drugo polovico študija pa je nato nadaljevala na Kraljevi akademiji za Jazz v Stockholmu, kjer je leta 2016 diplomirala z odliko.

Majo so zelo hitro opazili tudi številni svetovno priznani švedski producenti glasbe (Andreas Carlsson, Jörgen Eloffson, Anders Bagge, Jacob Shultze, Andreas Öberg …) s katerimi je začela sodelovati kot pisateljica pesmi. Veliko uspehov je Maja doživela predvsem na Azijskem trgu, kjer je do zdaj prodala že milijon in pol fizičnih kopij, njene pesmi pa so posnele največje glasbene skupine in solisti (Girls Generation, EXO, Shinee, Red Velvet …).

Vstopnice po ceni 12 evrov si lahko zagotovite TUKAJ.

Pod umetniškim imenom Amaya je izdala tudi internacionalni mini album z naslovom ”Fairytales” (Pravljice), ki ga je ustvarila s Švedskim producentom in multi-instrumentalistom Orphee Noahom, radijske valove pa je osvajal single z naslovom ”Chase me”. Na EMI je predstavila nov single z naslovom ”Concrete”, pred njo pa je dolgo koncertno obdobje, še posebej v sklopu turneje ”Tribute to Soul”, ki je doživela zelo pozitivne odzive kritikov (Večer, Delo, Vklop)

Koncert z naslovom ”Tribute to Soul” je poklon najimenitnejšim SOUL izvajalcem zadnjih 60. Let. Repertoar zajema tudi nekaj skladb Majine prve zasedbe Papir in nekaj njenih lastnih, preoblečenih v temo večera. Majino spremljevalno zasedbo sestavljajo kitarist Miha Koretič, bobnar Dorian Granda in basist Jernej Kržič, vsi trije že znani glasbeniki na domačih tleh. Repertoar zajema opus Majinih lastnih skladb in nekatere priredbe znanih pop in soul pesmi. Maja in band vam obljubljata večer, nabit z dobro energijo in glasbo za dušo.

Bi jim brezplačno prisluhnili tudi vi? Obiščite našo Facebook strani in sodelujte v nagradni igri, ki jo pripravljamo v sodelovanju s KC Ravne na Koroškem in z malo sreče boste prejeli dve vstopnici za jutrišnji koncert na Ravnah ravno vi.

Preberite tudi: Kulturni center Ravne s pestro in raznoliko ponudbo vabi k vpisu abonmajev 2019/2020. Nakup vstopnic celotnega abonmaja je še vedno mogoč. Lahko jih kupite preko spletne strani, ali pokličete na 040 / 252 737

Vir: KC Ravne

Dogodki