Srčna izbranka Luke Basija temo za novo pesem našla v svojem življenju

Mlada koroška pevka in mamica Nastja Gabor po pesmi Mama, v kateri je spregovorila o materinski ljubezni, predstavlja romantično pesem Še vedno padam nate v kateri je še bolj razgalila srce.
NASTJA GABOR-10

Avtobiografske teme pevki, ki pravi, da pogreša stare čase, ko se je iskrena ljubezen našla tako rekoč na vsakem koraku, očitno ležijo. Temo za novo pesem pa je pevka našla kar v svojem življenju.

VIDEO: Nastja Gabor – Še vedno padam nate:

Glasba: Oliver Rio & BaLu music Tekst: Oliver Rio & BaLu music Arr. & Produkcija: Domen Hudrap & BaLu music

Srednješolska ljubezen se je razvila v nekaj več.

V čutnem videospotu, za katerega je poskrbela ekipa Neo Visuals, opazujemo par, ki uživa polno življenje in zaljubljenost tudi po desetletjih skupnega življenja. Tak prizor je bil v Nastjinem življenju, po ločitvi njenih staršev, bolj izjema kot pravilo, je povedala ter dodala, da je bila njena želja po iskreni ljubezni zato toliko večja. “Želim si, da bi tudi čez 10, 20, … let na ves glas prepevala še vedno padam nate! Marsikdo mi bo rekel, da sanjarim, jaz pa verjamem, da si lahko najdemo sorodno dušo, s katero se lahko jočemo, smejimo, ljubimo, malce jezimo, a kljub temu uživamo Življenje in se imamo radi.” Pravi pevka, ki je življenjskega sopotnika našla v svoji srednješolski ljubezni.Ja, še vedno padam nanj, kljub nekaj letnemu premoru, včasih prava ljubezen rabi čas. To sta pokazala tudi moja igralca v videospotu, ki pa svoje ljubezni nista zaigrala,” je v smehu dodala mlada pevka. 

Nastjina poletja so praviloma polna nastopov na porokah in tudi letošnje ne bo dosti drugačno. Kot je povedala so sobotni termini v njenem koledarju že polni nastopov na porokah in že komaj čaka, da bo lahko mlade zaljubljence pospremila na začetku njihovih življenjskih poti z novo pesmijo. 

Preberite še: Simpatična Korošica poskrbela, da so mame dobile svojo himno

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.