Simpatična Korošica poskrbela, da so mame dobile svojo himno

Simpatična pevka Nastja Gabor predstavlja osebno izpovedno pesem z naslovom MAMA.

Pesem, ki jo bodo začutile vse mame ter tudi ostali člani družine, nosi prekrasno sporočilo materinstva in ljubezni. Pevka pove, da je dolgo časa razmišljala kako za tako čustveno osebno pesem posneti lep videospot. Glede na to, da pesem govori o njunih dveh srčkih potem je prav, da sta tudi ona dva zvezdi tega spota. Sinček Tai je pesmi dodal tudi “mini pevski vložek”.

Glasba: Domen Hudrap & BaLu music Tekst: Nastja Gabor & BaLu music Arr. & Produkcija: Domen Hudrap & BaLu music Video by: Neo Visuals, 2020 Special thanks: Uline Dobrote, Tina Vadas Marinšek Hairstyle: Petra Marucelj Makeup: Iza Hrastnik Fink

Pevka doda, da je snemanje s tako majhnimi otročki včasih celo večji napor kot pa če snemaš sam, a ji vsekakor ni žal, saj pravi, da so z družino preživeli čudovite trenutke v Medulinu in na otoku Levan, kjer je posnetega tudi večino spota v katerem sta Tia in Tai nasmejala marsikoga.

Korošica še prizna, da so v spotu prikazani sami lepi in nasmejani trenutki a, da “vsaka mama ve, da vedno temu ni tako in da tudi vsaka noč ni noč za počitek ampak noč za vstajanje, dojenje, tolaženje …”

Sporočilo pesmi je, da je jasno, “otroci so naš največji zaklad, ki ga moramo čuvati za vse na svetu.” Spot je posnela v sodelovanju s produkcijo NEO VISUALS, pevka pa priznava, da je ob prvem ogledu videa zajokala od sreče in veselja ter, da je vse skupaj izpadlo še boljše kot si je predstavljala.

“Drage MAME, hčerke, sinovi in drugi! Pred dvema letoma sem postala mamica mojemu sinčku Taiu, letos pa še hčerkici Tii. Do takrat nisem vedela kaj pomeni nosečnost, porod, materinstvo, vzgoja otrok, … No sedaj vem in neskončno sem hvaležna, da sem lahko MAMA Hkrati pa tudi cenim vse mame na tem svetu, kajti me smo morale biti kar močne, da smo naše zakladke spravile na ta svet! Bodimo ponosne na naše male ali že velike sončke in prav tako tudi vi/mi… otroci, bodimo spoštljivi do svojih staršev in jim pomagajmo ter ne pozabimo koliko so za nas naredili! Nastala je pesem, ki bo v mojem življenju za vse večne čase na prvem mestu! Tukaj je MAMA,” pa je na svojem Facebook profilu ob pesmi zapisala pevka.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

prijavi se

prijavi se v svoj račun