Search
Close this search box.

S.O.S. kvintet kliče na pomoč! Iščejo novega pevca, basista in baritonista. Kdo si upa?

Avtorji zmagovalnega valčka 2022 "Drobno srce", ki je osvojil srca poslušalcev - iščejo okrepitve.

Njihov Sandi se je odločil, da zaradi službenih obveznosti ne more več najti časa za S.O.S., zato iščejo novega pevca, basista in baritonista.

Če je kdo zainteresiran ali pa če koga poznate, ki bi lahko bil prava izbira za njihov team, se jim lahko oglasite tudi preko FACEBOOK PROFILA S.O.S KVINTET. Avdicija bo kmalu – pohitite. Korajža velja!

Takole pa so zapisali besede, ki so namenjene Sandiju, na njihovem Facebook profilu: “Sicer pa – Sandi, najlepša hvala, da si bil z nami na tej poti kar 7 let. Nikoli ne bomo pozabili vseh krasnih trenutkov, ki smo jih preživeli s tabo. Skupaj smo uživali, se smejali, včasih se tudi skregali – a zaradi tebe je bilo vse rešeno s pogovorom. Upamo, da ostaneš tako sonce in da še kdaj zaigramo skupaj.”

S.O.S. – ovci radi priskočijo na pomoč tudi tam, kjer je potrebna dobra glasba, veselje in ples. Kvintet je nastal v želji po muziciranju, prijateljstvu in skupni glasbeni viziji. Zamisli, znanje in veselje so združili, saj želijo dobro glasbo posredovati ljudem, ki so željni razvajanja ušes in plesa. Poskrbijo, da še tako slabo razpoložene zasrbijo pete, dobra volja pa se naseli v njihovih srcih. Zasedbo sestavja trenutno pet odličnih, izobraženih glasbenikov, z dolgoletnimi izkušnjami na glasbeni sceni, v postavi klasičnega kvinteta s pevko.

Pestra instrumentalna zasedba ima širok nabor kvintetovske glasbe, melodij v izvedbi diatonične harmonike ter zimzelene in aktualne zabavne ritme. Zdaj je čas, da jim pomagate vi, ker sami rabijo pomoč. Vabljeni!

Vir: soskvintet.si

Dogodki

Avtorji zmagovalnega valčka 2022 "Drobno srce", ki je osvojil srca poslušalcev - iščejo okrepitve.