“S kavča na koncerte” pravi Korošica Eva Boto.

Koroška pevka, letošnja zmagovalka oddaje Znan obraz ima svoj glas in lastnica prvega samostojnega albuma “Ko najdeš sebe“, tudi med časom razglašene epidemije ni počivala. Imela je koncerte, ne z odra, temveč s kavča.

Čeprav je za glasbenike in večino kulturnikov epidemija novega koronavirusa pomenila popolno pavzo delovanja, so se nekateri znašli po svoje – koncertirali so s kavčov, iz dnevnih sob in še kako drugače. Govora je seveda o spletnih koncertih in on-line nastopih in Eva Boto je bila s svojo skupino v tem čudnem spomladanskem obdobju med najbolj dejavnimi.

vir: evaboto.com

»Z bandom smo zaradi epidemije v treh mesecih, ki sem se jih zelo veselila, izgubili vsaj 15 koncertov in zadnjega odigrali 7. marca. Kljub začetnemu šoku, ko nihče ni vedel, koliko bo vse skupaj trajalo in do kdaj bomo zaprti, smo se z ekipo organizirali in se lotili spletnih koncertov. Na miru enostavno ne morem biti in preveč imam rada glasbo in petje, da bi imela kar nekajmesečno pavzo,« je povedala Eva, ki se že veseli prireditev in nadomestitve izgubljenih koncertov.

V prihodnjih mesecih Eva z ekipo nadomešča izgubljene koncerte in planira nove, tako da jih boste lahko videli po celi Sloveniji. V živo predstavlja svoj prvi album, ki ga je izdala novembra lani, nekatere uspešnice iz zmagovitega gostovanja v oddaji Znan obraz ima svoj glas, in priredbe njej ljubih hitov. Vabljeni!

Več informacij o morebitnih phonerjih, intervjujih in gostovanjih na: info@evaboto.com

Še povezave do Evinega zadnjega singla – pesmi LEPO JE ŽIVET:
Video LEPO JE ŽIVET dobite na tej povezavi.

VIR: evaboto.com