Ravenčan Tilen Hudrap postavlja nedosegljive mejnike. Tokrat odhaja na turnejo s Helloween

Legendarni Korošec Tilen Hudrap, ki je do danes s petimi mednarodnimi metal skupinami igral v več kot 50 državah po celem svetu, ponovno postavlja nedosegljive mejnike.

Korošec Tilen Hudrap, član nemških težkometalnih legend U.D.O z neuničljivim 68-letnim Udom Dirkschneiderjem (ustanovitelj in nekdanje prvo grlo velikih Accept) na čelu, se po šestih turnejah v lanskem letu tekom svetovne turneje “Steelfactory World Tour”, ki je s tevtonskimi heavy metal ikonami obiskala štiri kontinente, vrača na odre, so v sporočilu za javnost zapisali na spletni strani http://paranoid.si.

Hudrap je bil član metal ikon, kot so nizozemski death metal velikani PESTILENCE, ameriški VICIOUS RUMORS in power thrash institucija PARADOX, igral pa je tudi z bay area thrash titani TESTAMENT. Leta 2018 je v manj kot dvanajstih mesecih izdal DVD z zastavonošami ameriškega heavy metala Vicious Rumors ob 40. obletnici skupine, posnet na famoznem nemškem open air festivalu Bang Your Head!!!, gostoval na novem albumu od Dragonlord (projekt Erica Petersona iz TESTAMENT), izdal studijski album Hadeon z nizozemskimi death metalci PESTILENCE, se podal na monumentalno svetovno turnejo “Consuming the World” (Pestilence so nastopili v več kot tridesetih državah po celem svetu in odigrali 80 koncertov, si delili odre z Iron Maiden, Ozzyjem, Judas Priest), ter se kasneje še istega leta pridružil U.D.O, s katerimi se je konec jeseni podal na dvajsetdatumsko turnejo po Rusiji in zgodovinsko leto zaključil s stotimi odigranimi koncerti.

“Po že objavljenih turnejah za leto 2020 je pred dnevi udarila novica, da se v sestavi projekta DIRKSCHNEIDER kot posebni gostje odpravljajo na veliko turnejo aren in stadionov z drugo največjo nemško heavy metal skupino po Accept, nemškimi bučkami HELLOWEEN,” še pišejo na omenjeni strani.

“Zasedba Helloween, ki po ponovni združitvi s Kaijem Hansenom in Michaelom Kiskejem polni prizorišča po celem svetu, večinoma arene, kjer sicer nastopajo velikani, kot so Iron Maiden, Judas Priest ali Black Sabbath, pa bo tako dobila zgodovinski slovenski pridih”, so navdušeni.

Datume turneje DIRKSCHNEIDER in HELLOWEEN najdete TUKAJ.

Pri tem naj še omenimo, da je neverjetni dosežek Hudrap ponovil lani s prav tako več kot stotimi koncerti v enem letu, ko so U.D.O odigrali šest turnej, med drugim tudi Monsters of Rock tour, kjer so iz Miamija pluli na Haiti in Jamajko med vmesno headline turnejo, leto pa je zaznamovala tudi festivalska turneja, med katero so si pred več desettisoč glavo množico oboževalcev delili odre z hard rock in metal ikonami, kot so RAINBOW, DEF LEPPARD, EXTREME, SCORPIONS, THIN LIZZY, SAXON, ZZ TOP, KING DIAMOND in OPETH.

Vir: http://paranoid.si/

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije