Prekmurec Vaino se prebija na sceno z novo pesmijo Kazna (VIDEO)

Vaino, kI se po uspešnem singlu NOĆAS prebija na balkansko sceno z novim singlom KAZNA, je k sodelovanju povabil osebno trenerko in finalistko TV oddaje KMETIJA 2021 Tjašo Vrečič.
image_2022-04-19_103555063
posnetek zaslona

Besedilo za pesem je napisal Vaino, za glasbeno podlago pa poskrbel Bujaa Beats. Pod producentsko roko Luka Rale Radakoviča je bil posnet videospot, pod katerim se podpiše Nesi Videos.

Tjaša je igrala strastno zapeljivko o kateri Vaino opeva v pesmi, ob njima pa se pojavi tudi Gloria Makovec, ki si je leta 2021 priplesala naslov državne podprvakinje v modernih tekmovalnih plesih v kategoriji disco dance.

Velika zahvala gre raziskovalnemu in izobraževalnemu središču dvorec Rakičan, ki so poskrbeli za prostor, ter Tattoo Studio Dejan Marič in avtohiši Avto SD, za sponzorski prispevek,” ob tem dodaja Vaino.

Pri tem naj še omenimo, da je Vaino pred kratkim posnel pesem Nočas, v kateri v videospotu nastopa Korošica Ana Pusovnik, ki smo jo preteklo leto lahko spremljali v oddaji Sanjski moški. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.