PREDSTAVLJAMO: Pick Up The Soap

Predstavljamo vam koroško hard rock in heavy metal skupino Pick Up The Soap, ki je nastopila tudi na največjem slovenskem brucovanju leta 2012.

Skupina Pick Up The Soap je leta 2010 nastala na pobudo Edija Korata in Renata Vetriha. Po začetnem preigravanju znanih rock priredb in spremembah zasedbe, se je le-ta v sredini leta 2012 ustalila in začela se je razvijati rdeča nit avtorskih komadov, s katerimi so se publiki prvič predstavili 5.10.2012 v ljubljanskem Orto baru na predizboru za Bruc 2012 (tam so z oceno žirije in glasa ljudstva zasedli prvo mesto). Za nagrado so nastopili na največjem slovenskem brucovanju, 17.10.2012, v družbi skupin Inmate, Big Foot Mama, Zaklonišče prepeva, Zmelkoow, April in Emkej-a (http://www.studentska-org.si/objave-klubov/prihaja-bruc-2012).

Pick Up The Soap – Storm (demo)https://www.youtube.com/watch?v=H1d39hi0az4

Do danes so se predstavili še na samostojnih koncertih v domačih Radljah in Dravogradu ter v Slovenj Gradcu (Natečaj Botečaj) in v Ravnah na Koroškem na dijaškem žuru, skupaj z Dans pa nikol več in Prelude.

Jedro skupine sestavljajo Aljaž Lipuš (vokal), Natalija Novak (kitara), Edi Korat (bobni) in Renato Vetrih (bas kitara).

Trenutno je glavni cilj skupine delanje svojega materiala, v stilu hard rocka in heavy metala in pa seveda tudi kaj posneti. O albumu pa še zaenkrat ne razmišljajo, saj bi se radi prej predstavili še publiki širom Slovenije, ob čemer velja dodati, da 11.7.2013 igrajo v Lendavi na Open Smile Jam festivalu. (http://www.opensmilejam.com/).

FACEBOOK STRAN: PICK UP THE SOAP

{AG}pickupthesoap1{/AG}

FOTO: Arhiv skupine

 

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije