Pred Dvorcem Bukovje tokrat navdušila zasedba Dimme in Pedenjpedi (FOTO)

Včeraj je pred Dvorcem Bukovje potekal drugi Dvorni glasbeni večer s skupino Dimme in Pedenjpedi, ki so pričarali večer posebne glasbe in navdušili številne obiskovalce.

Na odru pred Dvorcem Bukovje bo tokrat prvič samostojno nastopil Dimme s svojimi Pedenjpedi. Koroški kitarist Dejan Dimec, ki ga poznamo iz skupin Kingston in Faušdur, je skupaj s prijatelji predstavil nov album »Premlad za pomlad«.

Zasedbo, ki so ji prisluhnili sinoči v Dravogradu sestavljajo: Dejan Dimec – Dimme (baritonska kitara, vokal), Luka Krof (harmonika), Grega Šteharnik (alt saksofon), Žan Plohl (pozavna), Oskar Kolar (kontrabas) in Zala Rek (violina).

Poletje je čas za Dvorne glasbene večere pred Dvorcem Bukovje, zdaj že tradicionalne, ki ponujajo nenavadna glasbena doživetja.

Napovedujemo pa že tretji Dvorni glasbeni večer, ki bo potekala v petek, 12. avgusta, ob 20.30, ko se bo predstavil Sam˙s Fever s Tribute to Elvis Presley. Tako boste lahko prisluhnili najboljšim skladbam Elvisa Presleya. Vstopnina je 5 €.

FOTOGALERIJA

Vir: Robert Preglau, koordinator OI JSKD Dravograd