Najprej volit, potem pa na koncert v Kulturni center Ravne!

Danes se boste na Ravnah lahko udeležili res prijetnega in dobrega koncerta, ki ga organizirajo ansambel S.O.S. kvintet ter Pvaninski Abuhi.
44055694_2090259871024277_3068610444861112320_o

Danes ob 18. uri, v Kulturni center Ravne prihajata dve izmed najbolj poznanih slovenskih narodnozabavnih skupin, ansambla S.O.S. kvintet in Pvaninski Abuhi.

O S.O.S. kvintetu in njihovih dosežkih smo že večkrat poročali, kot največji uspeh pa si prav gotovo štejejo letošnje slavje na 43. mednarodnem festivalu Graška Gora poje in igra. Ansambel sicer prihaja iz Polzele, sestavlja pa ga šest članov, med njimi tudi Ravenčan Andrej Gorenjak. Odlični, izobraženi glasbeniki z dolgoletnimi izkušnjami na glasbeni sceni delujejo v postavi klasičnega kvinteta s pevko Kajo Humski.

 

FOTO: S.O.S.Kvintet

Tudi Pvaninski Abuhi so domači javnosti dobro poznani, saj vsi prihajajo iz objema Uršlje Gore. Najprej so skupaj prepevali v Akademskem pevskem zboru Maribor, kot ansambel pa družno delujejo vse od leta 2012, od takrat so zapeli in zaigrali že na mnogih porokah, veselicah, abrahamih in ostalih prireditvah po Sloveniji. Zasedbo trenutno sestavljajo štirje fantje: Tilen Repenšek, Rožle Javornik, Tadej Breznik in Miha Rošer.

FOTO: Pvaninski abuhi

Po koncertu organizatorji obljubljajo tudi pokušino grešnega novega vina ter dobrot z okoliških kmetij.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.