Search
Close this search box.

Nadobudni mladi glasbenik Witto izdal svoj prvi videospot (VIDEO)

Predstavljamo mladega nadobudnega glasbenika. Vito Potočnik z umetniškim imenom Witto prihaja iz Slovenj Gradca. Ob svojem 18. rojstnem dnevu pa je izdal svoj prvi videospot z naslovom »Moje mesto«.

Večina njegovih vrstnikov ga pozna kot fanta, ki živi za glasbo in šport.

Za tiste, ki ga še ne poznate, pa dovolite, da vam ga predstavimo. Že slabo leto dni se preizkuša v glasbenih vodah, najraje pa ustvarja oziroma piše besedila za različne glasbene stile, kot so: rep, hip hop ali kaj bolj melodičnega. Kot sam pravi, v tem zelo uživa in se vedno lahko tudi sprosti ter odmisli vse nepotrebne stvari.

29. novembra letos je dopolnil 18 let, na ta dan pa je tudi izšel njegov prvi videospot. Witto je mnenja,  da se trud vedno poplača, zato nam ga z velikim veseljem predstavlja. Naslov videospota je “MOJE MESTO”, pri katerem so sodelovali njegovi dobri prijatelji ter ekipa Dnevna Soba Studio – Mitja Miklav (Maus.media), ki je poskrbel za snemanje in montažo.

Ob tej priložnosti je Witto povedal: »Pobuda za to pesem je bila, da predstavim svoj kraj in da me ljudje tudi boljše spoznajo. Kar se tiče zvrsti komada oziroma skladbe, mi je marsikdo že rekel, da mi je ta stil glasbe pisan na kožo. To mi seveda kot mlademu ustvarjalcu glasbe, ki šele začenja svojo pot, veliko pomeni.”

Skratka rad bi se zahvalil vsem, ki so sodelovali v tem projektu in so od sebe dali res vse, da je nastal prekrasen zaključni izdelek,” je sklenil glasbenik, ki ga lahko spremljate na naslednjih socialnih medijih: https://www.facebook.com/profile.php?id=100074559697118 in https://www.instagram.com/witto/

Ogledate pa si lahko tudi njegov videospot

Dnevna soba studio:

http://www.dnevnasobastudio.si/

https://www.facebook.com/boomlivingroom

https://www.instagram.com/dnevnasobastudio/

https://www.youtube.com/user/kevinGROS1337

Predstavljamo mladega nadobudnega glasbenika. Vito Potočnik z umetniškim imenom Witto prihaja iz Slovenj Gradca. Ob svojem 18. rojstnem dnevu pa je izdal svoj prvi videospot z naslovom »Moje mesto«.