Milan Kamnik po 20 letih posnel svoj videospot

20 let je minilo, odkar je koroški kantavtor Milan Kamnik posnel svoj zadnji videospot. Nov videospot je posnel za svojo skladbo z naslovom 'Tiha voda vejke grabne dieva', ki ga bo predstavil 5. septembra 2015 v Preši na Ravnah na Koroškem.

d092a7ea9dcb3e71938975c579e85d9c

5. septembra ob 21. uri se bo v Preši na Ravnah na Koroškem zgodil prav poseben dogodek, saj bo znani koroški kantavtor Milan Kamnik po dvajsetih letih predstavil svoj nov videospot.

 

Po 20 letih se je Milan Kamnik odločil posneti videospot, tokrat za pesem »Tiha voda vejke grabne dieva«. Videospot je nastajal dober mesec, v sodelovanju z Umetniškim klubom 101 in drugimi zunanjimi sodelavci,” so zapisali na dogodku na Facebook strani.

 

Nekaj fotografij iz snemanja videospota:

[foldergallery folder=”wp-content/uploads/old/slike/kamnikvideospot” title=”Galerija slik”]

FOTO: Gregor Majcen

 

Kaj se bo dogajalo? 
▸ 21:00 Premierna predstavitev videospota 
▸ 22:00 Glasbeni program:

ACOUSTIC VIBES je mlad duet z velikim potencialom. Sestavljata ga izjemna glasbenika David Črešnik in Nina Gracej. Preigravata različne glasbene zvrsti in do sedaj svojega občinstva še nikoli nista pustila ravnodušnega.

HEDERA VENTO je prav tako mlada komorna zasedba, ki preigrava nežno akustično alternativno glasbo. Sestavljajo jo Aljaž, Aleksander, Mojca in Urša, ki pa so prav tako tudi gradniki novo nastale koroške glasbene založbe Umetniški klub 101. 

MILAN KAMNIK je legendarni koroški kantavtor, ki nas že dolga leta navdušuje z odlično glasbo in s ponosom spodbuja razvoj kulture pri nas. Njegov dober koroški glas pa seže tudi v Texas, ne samo na Klopeiner See.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q8r5tG1UQpo

Poleg vsega bodo na dogodku imeli postavljeno tudi stojnico Umetniškega kluba 101, kjer si boste lahko pridobili katerega od njihoih artiklov ali se pozanimali o delovanju kluba ter možnostih za sodelovanje. 

 

Vstopnine ni.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.