Mateja Kamnik v finalu “Glasbena zvezda Štajerske”

Mateja Kamnik

Črnjanka Mateja Kamnik se je uvrstila v finale “Glasbena zvezda Štajerske”, ki ga organizirata medijska hiša Novice in Radio Rogla.

Naj spomnimo, da gre za natečaj, v katerem lahko sodelujejo še neuveljavljene glasbene skupine, ki izvajajo narodno zabavno glasbo ob spremljavi instrumentov ali posamezniki pevci, ki pojejo zabavno glasbo in niso dosegli vidnih uspehov na večjih festivalih narodno zabavne glasbe ali zabavne glasbe in nimajo izdanega nosilca zvoka.

Med vsemi prijavljenimi so organizatorji izbrali 20 glasbenih skupin / posameznikov, ki se bodo v dvojicah pomerili v oddaji pod Roglo se poje in igra. Nekateri so se že, nekateri pa se še bodo. Minuli teden si je tudi z vašo pomočjo vstopnico v finale priborila 32-letna Črnjanka Mateja Kamnik, ki zadnja leta živi v Slovenskih Konjicah.

Tako bo Kamnikova med desetimi finalisti, ki se bodo 22. decembra predstavili na koncertu v konjiški športni dvorani, kjer bodo obiskovalci z glasovnicami, ki jih bodo pridobili z nakupom vstopnice, izbrali Glasbeno zvezdo Štajerske.

Poleg Mateje Kamnik so se do zdaj v finale uvrstili Sanjski muzikanti, Nino Cizej, Kristina Fermolšek, Petovia kvintet, ansambel Valovi, ansambel Trenutek.

Pred finalnim nastopom je Kamnikova povedala: »To, da sem prišla v finale, je bilo zame veliko presenečenje, saj iskreno povedano, tega nisem pričakovala. Zato bi se rada zahvalila vsem, ki so glasovali zame, saj brez vas to ne bi bilo mogoče, tako da še enkrat hvala.«

»Se pa zelo veselim 22. decembra, ko bo veliki finale, da se bom lahko še enkrat predstavila v živo. V finale grem predvsem z mislijo, da se čim boljše predstavim in odpojem, tako kot znam, ker takrat zame ni pomembna uvrstitev, ampak to, da me ljudje začutijo,« še doda zgovorna Korošica.

Preberi še:  Na Koroškem v nedeljo 13 novih okužb. Takšno je stanje v bolnici

»Ob tej priložnosti vabim vse, ki imate željo in možnost, da pridete 22. decembra ob 17. uri v športno dvorano Slovenske Konjice, kjer boste lahko v živo spremljali vse nastopajoče in morda oddali kakšen glas tudi zame,« za konec pove Kamnikova, ki ji tudi mi želimo veliko uspeha tako v finalu kot na njeni glasbeni poti.

Vstopnice za veliki finale so že v prodaji. Lahko pa si jih zagotovite TUKAJ,

prijavi se

prijavi se v svoj račun