V izboru “Glasbena zvezda Štajerske” tekmuje tudi Korošica (VIDEO)

Korošica Mateja Kamnik tekmuje v izboru “Glasbena zvezda Štajerske”, ki ga organizirata medijska hiša Novice in Radio Rogla.

Gre za natečaj, v katerem lahko sodelujejo še neuveljavljene glasbene skupine, ki izvajajo narodno zabavno glasbo ob spremljavi instrumentov ali posamezniki pevci, ki pojejo zabavno glasbo in niso dosegli vidnih uspehov na večjih festivalih narodno zabavne glasbe ali zabavne glasbe in nimajo izdanega nosilca zvoka.

Ta teden lahko glasujete za Matejo Kamnik in Sain duet. Za tekmovalce je mogoče glasovati z ene naprave (IP) le enkrat, svoj glas pa lahko oddate TUKAJ.

Med vsemi prijavljenimi so organizatorji izbrali 20 glasbenih skupin / posameznikov, ki se bodo v dvojicah pomerili v oddaji pod Roglo se poje in igra. Nekateri so se že, nekateri pa se še bodo. Ta teden se za vstopnico v finale poteguje tudi 32-letna Črnjanka Mateja Kamnik, ki zadnja leta živi v Slovenskih Konjicah. Poslušalci Radia Rogla in bralci lokalnih časopisov pa boste izbrali 10 tistih, ki se bodo 22. decembra predstavili na koncertu v konjiški športni dvorani. Tam bodo obiskovalci z glasovnicami, ki jih bodo pridobili z nakupom vstopnice, izbrali Glasbeno zvezdo Štajerske.

Mateja Kamnik – Glasbena zvezda Štajerske

??⭐ GLASBENA ZVEZDA ŠTAJERSKE ??⭐ V najbolj razburljivem radijskem šovu te jeseni V ŽIVO že čez nekaj minut nastopi Mateja Kamnik! Priklopi se in poslušaj. ???‍?Za pokušino: takole ji je šlo na vaji. ;)In seveda: Glasbene zvezde Štajerske pijejo VODA ROGLA!

Objavil/a Radio Rogla dne Sreda, 13. november 2019

Zmage si seveda želi tudi Mateja, ki je nam povedala, da se solo petja uči približno leto in pol, in sicer v Slovenski Bistrici pri Petri Turk Rupreht. »Doma sem prepevala že od malih nog, od kar pomnim. Za obisk  prve učne ure pa je »krivec« Božiček, ki mi je pod jelko pustil darilni bon za uro solo petja. Rada pojem vse zvrsti od narodno zabavne do zabavne glasbe pa tudi kak rock komad ni problem. Na Glasbeno zvezdo Štajerske sem se prijavila, ker si želim, da me sliši in spozna čim več ljudi, seveda bom pa vesela tudi vsakega glasu, ki bi mi omogočil, da se uvrstim v veliki finale in morebitne zmage.«

Svoj glas za Matejo lahko oddate TUKAJ in ji s tem pomagate do finala, kjer bodo med drugim nastopili Sanjski muzikanti, Kristina Fermolšek, Petovia kvintet, ansambel Valovi, Nino Cizej, ansambel trenutek. V naslednjem krogu (20. novembra) pa se bodo zanj pomerili člani ansambla Gregorja Kobala in Žurerji.