Search
Close this search box.

Marijan Smode na motorju: Koroška ‘Metal-style Rock’ skupina izdala svoj drugi singl (FOTO in VIDEO)

Najmočnejša Metal-style Rock skupina združenih Slovenov od Pohorja, Pece in do Uršlje, kot se radi predstavijo sami, ponovno pozdravlja vse Slovence izpod svobodnega sonca.

V sredo je band Ace Dawn na spletu objavil svoj single, tokrat v angleškem jeziku, z naslovom People Of The Hill.

Pesem je avtorsko delo članov skupine Aleksandra Smodeta, Aljaža Lipuša in Mojce Kamnik. Videospot je produkcija Aleksandra Smodeta v sodelovanju z mnogimi aktivnimi Korošci iz vseh treh dolin.

[aiovg_video id=103212]

Med drugimi lahko v glasbenemu filmčku opazimo Polenskega slikarja Jožeta “Art Von Joc” Pečečnika, ki je tudi avtor slike za naslovnico singla. Pozorno oko najde tudi Marijana Smodeta na motorju (aka Mopi Marjana), poleg mnogih naravnih lepot, naše domače flore in favne ter golf dvojke, pa so v video vključeni tudi skoraj vsi aktivni člani in sodelavci Umetniškega Kluba 101 Records, ekipa filmskega festivala Shots, ekipa Zavoda za Naravo in Kmetijstvo INK Radlje ob Dravi, ekipa podjetja Zemeljska Pripravljalna Dela, Maksimilijan Viher s.p. in še mnogi Korošci ter Korošice.

Mirne duše lahko torej rečemo, da gre za dokaj barvit izbor Mežiške, Mislinjske in Podravske doline z odlično zvočno kuliso. Presodite sami.

P.S.: Če želite podpreti band, obstaja možnost nakupa singlov na Bandcampu: https://acedawn.bandcamp.com/track/people-of-the-hill

Več informacij najdete na naslednjih povezavah:
https://www.musicglue.com/acedawn/
https://www.facebook.com/AceDawnRock
https://instagram.com/acedawnmusic

Dogodki